![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Stopurile ti le-ai vopsit cu spray? eventual mai multe poze. ms
|
3 Attachment(s)
E folie Oracal !
|
Quote:
Din cand in cand, mai cititi si primul post al topicului, sunt cateva date importante si necesare pentru un VT reusit Inca ceva, cei care doriti modificari, specificati exact ce sa se modifice, nu doar sa vedeti cum i-ar sta "tunata" :D Un VT complet necesita timp, mai ales ca marea majoritate a celor ce lucreaza masini, fac asta gratis/din placere/pasiune...etc Multumesc :D |
Quote:
Frate ala nici super dark black nu este! e mai rau :shock: 5% inseamna sa se vada foarte putin folia.. in fine..vb lui Tng .. |
5% inseamna transparenta, nu intensiteatea negrului.
|
1 Attachment(s)
am innegrit geamurile dupa care am marit contrastul, in acel moment s'au facut complet negre. mai jos este poza dinaintea modificarii contrastului..
|
3 Attachment(s)
Puteti sa imi puneti si mie acest desen pe capota,pun 2 poze alegi voi poza buna pt lucrat pe ea ms mult ,aaaa si bara facuta in culoarea masini
P.S- daca alegeti poza din mijloc poate imi puneti si o janta borbet A ms mult :D |
De ce trebuie sa pui asa ceva pe masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am vazut prea tarziu restul posturilor. postez pozele si cu aerograful si cele cu folia. parerea mea sa o lasi in culoarea masinii. fara folie de carbon, aerograf si alte minuni. ii pui suspensii, jante, faruri, stopuri, kitul de Mtechnik2 etc. vopsita toata masina o culoare mai speciala.. bafta!
ps: cand mai ai nevoie de un virtual, pune si tu poze facute cu un aparat foto, nu cu telefonul.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning