![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
9 Attachment(s)
Oka Andu_RacE sa spunem ca iti datorez niste scuze..accept crtici doar cand gresesc dar nu mi sa parut prea de prost gust masina ..despre celica ce parere ai?
|
2 Attachment(s)
The GTI
|
Quote:
#izki: Omule, sti ce zic eu? ori sa asculti de ce zic astia mai vechi aici, ori sa iti iei talpasita, scuze ca zic asta, dar cum a zis si Andu "dai impresia de o educatia proasta" :!: Hai bafta :D si lasa "gura" mai mica :D |
@PlayerSUD-bravo omule, imi place de tine, faci masini frumoase si deasemenea grafica arata bine....BRAVO !
@izki-1-nu sunt seful nimanui, 2-toyota celica arata chiar bine, dar schimba reflectia jocului :) @Mr.Extasy- uite aici un site cu multe ENB-iale si vezi care iti place mai mult :) ::: http://enbseries.gtamaps.net/download_en.htm @NtzDra-frumos golf, si apreciez ca mai esti activ si pe topicu asta, cam rar te mai vedem, doar pe alea straine :) GSM, GOM..... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite asta, extractezi direct in directorul jocului :D adik unde il ai tu instalat :)
|
2 Attachment(s)
AUDI 100
|
2 Attachment(s)
si un passat gl
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Multumesc marius8)
Si oentru ca e vineri am venit si eu de la scoala si am avut timp de un golf3:shock: |
@andreyuu-schimba refelctia jocului, da mai mult antialiasing din placa video, dute la video option -esl shader-off, si fa pozele jpeg
@izki- cu placere :) @PlayerSUD- daca era mai jos era destul de bine :) |
2 Attachment(s)
LADA.......
|
niceee, rotile alea se potrivesc perfect :)
|
nu stiam ce roti sa ii pun si m-am gandit la niste table si a iesit ceva frumos vad :D
|
4 Attachment(s)
Oke Maryus te'am ascultat si am si mers la bunica sa ma laud cu noua mea masinutza:evil::evil::twisted::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning