![]() |
|
re: Club Ford Capri
7 Attachment(s)
asta e cutia mea de pe sierra si vine cam 3-4 cm mai in fata decat cealalta cu toate ca le-am pus una langa alta si au aceeasi lungime; acum intrebarea de baraj (pentru mine ) cum fac sa se potriveasca si daca e vorba de scurtat cardanul de unde anume se scurteaza si cum fac prinderea in podea a cutiei ca vine suportul mult in spate
|
o sa il tai in partea dintre cutie si incheietura dinainte de punte. gandeste-te bine ca daca tai axul, o sa trebuiasca sa folosesti mereu dimensiunea asta de cutie.
|
adica se taie din primul segment de la cutie din spatele primei cuple daca am inteles bine (la mine e mai greu cu capul:confused2)
|
Quote:
|
si cu prinderea cutiei de podea nu e problema daca dau alte gauri?
|
Dai alte gauri in suport si folosesti filetele din podea, o sa fie cam la limita dar tine.
|
la ce scoruri s-ar duce operatiunea scurtarea cardanului?
suportul despre care vorbim e cam mult in spate si nici cu cele mai convingatoare rugaminti nu mai vine |
Sincer nu stiu, la mine in Piatra Neamt am inteles ca in jur de 100 lei, scurtarea la al meu am facut-o personal asha ca nu m-a costat mai nimic decat 5 lei la taierea cardanului ca am fost la un meseriash sa il taie pe banc de ala special sa iasa drept sa nam probleme la centrare. De sudat l-am sudat eu, mai intai electric cu electrod (s-a rupt dupa 1 sapt) iar apoi mi-am cumparat aparat de sudura TIG, iar cu asta vad ca tine bine.
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Eu zic sa modifici suportul cutiei (e mai simplu si mai sigur). Eu asa am avut pe Taunus (cutie in 5tr de Sierra...si a trebuit modificat suportul....a fost facut din placa de metal de 3mm).
Bafta |
Quote:
Sper sa nu se supere careva ca 'ma bag in seama' prea mult cu jucaria mea :D:D:D... |
intotdeauna e loc de mai multe videoclipuri cu capri-uri. pe al meu cred ca-l stie toata lumea: http://videos.streetfire.net/video/7...irst_90259.htm
|
Si daca tot e vorba de filmulete.......iote....luati de'acilea.....https://www.youtube.com/watch?v=uUTSAyAkc0M
|
:DAudioclass, de ce nu folosesti un singur nume pentru tot ceea ce postezi pe youtube?
Asa ar fi mai usor sa te gaseas cei ce doresc sa vada un capri foarte activ din romania. Eu sincer te-am mai cautat pe net, dar nu te-am gasit, daca ai pune tot sub numele de audioclass, de exemplu, ar fi mult mai simplu:D |
Problema e ca ..... filmuletul nu este facut si nici postat de mine, leam gasit din greseala si eu.....oricum daca e sa postez ceva pe youtube....e de ajuns sa dai la search "capri neamt"
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning