![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am mai facut ceva . hmmm. parca am mai evoluat...:))). oricum sunt praf
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am copiat decat ( H k S ) de pa usi atat .
|
2 Attachment(s)
uite si originalele
|
urat loganu hatchback
|
2 Attachment(s)
mai am facut o masina. ce ziceti....merge...cat de cat .
|
mai era unu pe aici de facea 4 - 5 masini intr o zi....si toate aiurea....concentreaza te la una si fa ceva misto din ea......
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Acura RSX.......:arrow:
Astept pareri cat mai multe... P.S. Stiu k tubu d NOS e cam blurry dar.. :rolleyes2 |
Nitrous => Nu am nimic cu tubul daca tu vrei dar pe ce l-ai pus tu arata mai mult ca ciudat, la grila fata nu ai umbra pentru "limba" de la capota, ideea generala a masinii e frumoasa, cu chestiuta aia mica nu stiu ce e dar in rest e frumusica ! Aaaaa, vezi la far cum faci ca nu arata ok capota bad boy. In rest ok
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut umbra la "limba" aia de la capota...si am umblat putin si la capota bad boy la faruri acolo...chestia aia p care sta tubul ala de nos era o folie de aluminiu care arata foarte bine in portbagajul unde era pus si tubul ala de nos...dar dupa nenumarate DISTORT-uri si SKEW-uri a iesit cam aiurea... :cry:
|
^ Arata mai bine ! Oricum tot ma mai gandesc cu limba aia :-P. Ma bucur ca asculti de sfaturi !
|
2 Attachment(s)
Initial il provocasem pe PM pe DJ-ul, dar am facut pace din cate stiu eu, iar masina mea a ajuns asa, nu e mare lucru pentru ca am lucrat putin la ea. In prezent fac o Toyota Supra. E ceva simplu ( masina asta ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning