Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

MARI_NSL 27-01-07 00:23

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
am mai facut ceva . hmmm. parca am mai evoluat...:))). oricum sunt praf

Gabi 27-01-07 00:26

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 717237)

Pune si pozele originale, ca sa se poata face comparatie.

patriotu90 27-01-07 07:31

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 717237)

pssssst .... nu e frumos sa copiezi brushu altora ... oamenii s-au chinuit sa faca ceva si tu vii si te lauzi cu munca lor ... :x

MARI_NSL 27-01-07 12:09

nu am copiat decat ( H k S ) de pa usi atat .

MARI_NSL 27-01-07 12:16

2 Attachment(s)
uite si originalele

69WRX 27-01-07 13:15

urat loganu hatchback

MARI_NSL 27-01-07 13:34

2 Attachment(s)
mai am facut o masina. ce ziceti....merge...cat de cat .

Manson 27-01-07 14:02

mai era unu pe aici de facea 4 - 5 masini intr o zi....si toate aiurea....concentreaza te la una si fa ceva misto din ea......

patriotu90 27-01-07 16:23

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 717591)
nu am copiat decat ( H k S ) de pa usi atat .

mdea ... mie mi-ar fi fost rusine sa mai deschid gura ... masina dp care ai luat pragu si aripa e pe 2 pagini mai in spate ...

nytrous_oxide05 27-01-07 16:39

2 Attachment(s)
Acura RSX.......:arrow:
Astept pareri cat mai multe...

P.S. Stiu k tubu d NOS e cam blurry dar.. :rolleyes2

wlady 27-01-07 17:07

Nitrous => Nu am nimic cu tubul daca tu vrei dar pe ce l-ai pus tu arata mai mult ca ciudat, la grila fata nu ai umbra pentru "limba" de la capota, ideea generala a masinii e frumoasa, cu chestiuta aia mica nu stiu ce e dar in rest e frumusica ! Aaaaa, vezi la far cum faci ca nu arata ok capota bad boy. In rest ok

nytrous_oxide05 27-01-07 17:27

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 717970)
Nitrous => Nu am nimic cu tubul daca tu vrei dar pe ce l-ai pus tu arata mai mult ca ciudat, la grila fata nu ai umbra pentru "limba" de la capota, ideea generala a masinii e frumoasa, cu chestiuta aia mica nu stiu ce e dar in rest e frumusica ! Aaaaa, vezi la far cum faci ca nu arata ok capota bad boy. In rest ok

care chestiuta mica? "limba" aia sau care?...in leg. cu farul(capota bad boy)...te referi la faptul ca am prelungit fara sa mai fac marginea neagra?...:???:

nytrous_oxide05 27-01-07 17:36

1 Attachment(s)
am facut umbra la "limba" aia de la capota...si am umblat putin si la capota bad boy la faruri acolo...chestia aia p care sta tubul ala de nos era o folie de aluminiu care arata foarte bine in portbagajul unde era pus si tubul ala de nos...dar dupa nenumarate DISTORT-uri si SKEW-uri a iesit cam aiurea... :cry:

wlady 27-01-07 17:44

^ Arata mai bine ! Oricum tot ma mai gandesc cu limba aia :-P. Ma bucur ca asculti de sfaturi !

wlady 27-01-07 17:55

2 Attachment(s)
Initial il provocasem pe PM pe DJ-ul, dar am facut pace din cate stiu eu, iar masina mea a ajuns asa, nu e mare lucru pentru ca am lucrat putin la ea. In prezent fac o Toyota Supra. E ceva simplu ( masina asta ).

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning