![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
Lasa visiniul acesta care este una din cele mai frumoase culori. Dai si tu o folie, janta, nu prea mare ca arata ciudat. Incearca un polish sa fie tinerica din nou. |
dap.ms pt parere...oricum cred ca asa o fac,,,in talon oricum este trecut culoarea ROSU...cred ca ar fi o idee sai dau un rosu aprins
|
Quote:
|
Mersi Adi! Stiu ca sunt vreo 2 tipuri din alea sidefate, dar asta cu perla o stiu. Numai ca la toate magazinele unde intrebam de perla si imi aratau ce inseamna pt ei (vopsea sidefata imi aratau) si le ziceam ca nu domne nu asta e perla, imi ziceau ca ei asta lucreaza si stiu mai bine :)
|
Da in imaginea postata de tine masina este perlata.
Din ce stiu eu perla este practic un pigment ! adika cel putin asa am avut eu facut: vopsea pastel albastru metalizat pe masina , apoi data un strat de perla alba de 200% si apoi dat cu lac la sf ... eu am luat perla de la Klar. 0.7 litri. |
2 Attachment(s)
Bine de stiut marca. Mai imi zisese un baiat, cel cu cielo frumos maroniu perlat parca, XWX ca a gasit la policolor in craiova. La noi aici la reprezentanta policolor cand am intrebat-o pe doamna de acolo inca un pic si radea cred :)
ce ziceti de grila asta? :) Mai trebuie finisata si vopsita... :) |
3 Attachment(s)
baietzi vopseaua perla nu e cea sidefata sunt multe tipuri de perla:violet,roz,albastru,etc/uite asa arata perla violet data peste vopsea(eu asa am facut)probabil nu sunt cele mai concludente poze dar cine stie observa diferenta!
|
incearca pe http://www.paintwithpearl.com/ poate gasesti ce te intereseaza...
|
Siteuri ed prin afara am gasit, dar vreun magazin deasta online de la noi nu stiti? Eu nu am reusit sa gasesc asa ceva...
|
prin respectivul site e aproximativ 16$ transportul pana in Ro ...prin priory mail ,iar prin express mail aprox. 21 $ :)
|
stie cineva daca se potriveste chestia aia pe care sta bara spate (fagure parca:oops:) ,de cielo executive pe cielo hatchback ?:?:
|
normal ca se potriveste...doar bara difera.....e mai scurta...eu asa cred.
|
fetele de usa asa cum vam promis
8 Attachment(s)
sper sa fie ok :D
|
Eu am executive. Vreau si eu fete de GLE :help:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |