![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
|
e modificata emblema de pe spate
|
2 Attachment(s)
Mercedes CL Carlsson
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Constantza .. McDrive ;)
|
Quote:
Si Romania nu se invarte in jurul Aradului:rolleyes2 Cum zici ceva, toata lumea sare cu gura si face misto...:rolleyes2 PROMIT CA REVIN CU POZE FACUTE LA UN SHOW DIN ARAD...SINGURELE CARE LE AM...UITATI-VA UNDE V-AM SPUS SI O SA VEDETI CA NU MINT..... |
Offtopic or Not: Am auzit din surse sigure ca IF XX LMB (cel cu SLR, 599GTB, Cayenne Turbo mai nou) o sa isi ia in curand masina de 800.000 euro, persoana respectiva nu a stiut sa imi spuna exact ce masina... Sunt curios ce si-ar putea lua ? Cam putin pt un Enzo si un Veyron, cam mult pentru un Koenigsegg... Voi ce ziceti ?
|
Pagani Zonda F este exact in zona asta de pret :D.
|
cateva din masinile din mures: 3 bucati bentley continental gt, sl 55 amg, cl 63 amg, ml amg, ferrari 360 modena, hummer H2 limmo, lincoln towncar limmo- 2, jaguar, aston martin db9, h3, h2, m3-uri, m5, o gramada de porsche. astea numai cateva din ele pe langa zecile de seria 7, s-uri, a8-uri, seria 6 si altele de genu asta. curata nebunie ce masini periculaose sunt in mures:rolleyes2
|
salut, ai ceva poze?:)..
|
din pacate nu dar o sa fac cateva in curand si le postez
|
nu-i nimic si in pitesti st 2 gallardo care apar mai rar una din ele e varianta Super Laguerra sau cum s-o scrie, bentley, slr, s65amg, maybach, 2 lincoln towncar limo si multe altele... in orice oras exista cate asa ceva
|
1 Attachment(s)
ceva micut....
|
Quote:
glumesc ... sincer eu cred ca e putin exagerata chestia cu 800.000, dar avand in vedere ce masini are deja nu se stie niciodata. Poate isi ia un Reventon (parca asa e Lamborghini ala editie limitata) sau o Zonda ceva ... cel mai probabil degeaba ne dam cu parerea pentru ca nu vom afla decat cand o va pune pe strada. P.S. Ti-am vazut TT-ul ieri seara in victoriei. Pare interesant kit-ul ... nu prea am avut timp sa ma uit ca ma cam grabeam. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning