Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

ESPinoza 07-11-07 09:27

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1187368)
Hai sa termina cu OFF`ul....si eu ma uit zilnic pe acest topic! Espinoza a zis ca are toate pozele de pe acest topic ! Ce mai zici?

1981 de poze am cu mashini din romania mai exact :) la un moment dat le aveam chiar pe toate da acuma salvez ce merita

BBK_VW 07-11-07 10:03

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1184533)
707 :lol: boing frate ...ce sa mai :rolleyes2

vad k mi s`a sters un post...repet..cum e 707 ?are motor de 0.7? l`a imprumutat de la vreun smart ceva ;))

adisoruc 07-11-07 10:42

e modificata emblema de pe spate

blowwind 07-11-07 14:49

2 Attachment(s)
Mercedes CL Carlsson

Morro 07-11-07 14:51

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1187502)
e modificata emblema de pe spate

Nu e adevarat, e un model special de la BMW facut in colaborare cu cei de la Airbus, o linie de top in materie de calitate si performanta, da si tu un search pe google sa vezi ...

Psycho 07-11-07 20:12

2 Attachment(s)
Constantza .. McDrive ;)

BigDaddy_1112 07-11-07 21:00

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 1186771)

-inca unu :lol: :lol:

-deci din postul tau sa intelegem ca romania se invarte in jurul aradului :lol: :lol: :lol:

-si faza "Veniti in ARAD copii" nu stiu ce sa zic, ai tot viitoru inainte si nu e bine sa ti-l curme botu vreunei masini ,nu stii cum reactioneaza altu la cuvintele astea :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

eu nu am poze....v-am invitat sa intrati la orasul Arad la topic-ul Masinile din Arad si cititi si vizionati poze...
Si Romania nu se invarte in jurul Aradului:rolleyes2 Cum zici ceva, toata lumea sare cu gura si face misto...:rolleyes2

PROMIT CA REVIN CU POZE FACUTE LA UN SHOW DIN ARAD...SINGURELE CARE LE AM...UITATI-VA UNDE V-AM SPUS SI O SA VEDETI CA NU MINT.....

Airscape 07-11-07 23:07

Offtopic or Not: Am auzit din surse sigure ca IF XX LMB (cel cu SLR, 599GTB, Cayenne Turbo mai nou) o sa isi ia in curand masina de 800.000 euro, persoana respectiva nu a stiut sa imi spuna exact ce masina... Sunt curios ce si-ar putea lua ? Cam putin pt un Enzo si un Veyron, cam mult pentru un Koenigsegg... Voi ce ziceti ?

Bemelo 08-11-07 11:25

Pagani Zonda F este exact in zona asta de pret :D.

unu_mic 08-11-07 13:28

cateva din masinile din mures: 3 bucati bentley continental gt, sl 55 amg, cl 63 amg, ml amg, ferrari 360 modena, hummer H2 limmo, lincoln towncar limmo- 2, jaguar, aston martin db9, h3, h2, m3-uri, m5, o gramada de porsche. astea numai cateva din ele pe langa zecile de seria 7, s-uri, a8-uri, seria 6 si altele de genu asta. curata nebunie ce masini periculaose sunt in mures:rolleyes2

EaGle 08-11-07 13:45

salut, ai ceva poze?:)..

unu_mic 08-11-07 13:48

din pacate nu dar o sa fac cateva in curand si le postez

22VIN 08-11-07 14:52

nu-i nimic si in pitesti st 2 gallardo care apar mai rar una din ele e varianta Super Laguerra sau cum s-o scrie, bentley, slr, s65amg, maybach, 2 lincoln towncar limo si multe altele... in orice oras exista cate asa ceva

-LEXION- 08-11-07 16:43

1 Attachment(s)
ceva micut....

alexGTI 08-11-07 18:25

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1188645)
Offtopic or Not: Am auzit din surse sigure ca IF XX LMB (cel cu SLR, 599GTB, Cayenne Turbo mai nou) o sa isi ia in curand masina de 800.000 euro, persoana respectiva nu a stiut sa imi spuna exact ce masina... Sunt curios ce si-ar putea lua ? Cam putin pt un Enzo si un Veyron, cam mult pentru un Koenigsegg... Voi ce ziceti ?

un Maybach Excelero =))

glumesc ... sincer eu cred ca e putin exagerata chestia cu 800.000, dar avand in vedere ce masini are deja nu se stie niciodata. Poate isi ia un Reventon (parca asa e Lamborghini ala editie limitata) sau o Zonda ceva ... cel mai probabil degeaba ne dam cu parerea pentru ca nu vom afla decat cand o va pune pe strada.

P.S. Ti-am vazut TT-ul ieri seara in victoriei. Pare interesant kit-ul ... nu prea am avut timp sa ma uit ca ma cam grabeam.

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning