![]() |
|
Re: Live for Speed
pe 6b merge snow modu? :D
|
caut om care sa se priceapa foarte bine in photoshop cat si pentru skin-uri
|
http://i40.tinypic.com/3523otl.jpg
Maine la ora 18:00 organizam un alt campionat de race pe server 0.6b. la ora 18:00 incepe antrenamentu la ora 18:30 calificari la ora 19:00 cursa Cursa va fi de 150 laps si 1 tur cu safety car pentru recunoasterea traseului. Cursa se va face doar cu BF1 pe KY1 Reverse. organizator :Racing Maniacs (RM), JDM AllStars. Premiile sunt: 1st : $200.000 2nd: $100.000 3rd: $ 50.000 4th: $ 10.000 (Premiile se vor primi pe serverul de Cruise 5559) [JDM]-Anonim(Safety car & photographer) [RM]●Seral [RM]•An0 |
Ceva cu drift nu mai face nimeni???
|
ba da, sapt viitoare,vineri sau sambata
vreau sa va anunt ca de data asta...imi iaur responsabilitatea cine se inscrie si nu participa va avea de pierdut nu e obligatoriu sa te inscri.si ca sa iti zic ce ai de pierdut nu participi la sesiunea de drift:) si mai ales cei care provoaca accidente confilicte si contiunui cu greseala vrei fi sanctionat ca sa nu ma intelegeti gresit...eu fac toate aceste evenimente pt voi..si ca sa nu ma plictisesc eu sa ma joc cruise :D am placerea sa va invit pe toti dar sa aveti limita bunui simt atat va rog.si un ulitm cuvant daca se poate cati mai multi participanti nu va lasati batuti!!! multumesc si va urez numai bine |
[JDM]-Anonim
[RM]●Seral [RM]•An0 RZT.RO Ciprian |
Interesant !
O sa fiu si eu prezent ..saptamana viitoare la drift ! Deja am inceput antrenamentele :rolleyes2! |
asa asa jumy sa o vb pe skype sau mess sa alegem un layout
|
[JDM]-Anonim
[RM]●Seral [RM]•An0 RZT.RO Ciprian [RM]•STANCED |
1 Attachment(s)
|
[JDM]-Anonim
[RM]●Seral [RM]•An0 RZT.RO Ciprian [RM]•STANCED SideSmoke°DeNyS41 |
Server ON
IP: 89.112.3.207 Port: 5599 Pass: maniacs |
Top 3
FD-Micutu [RM]●Alex [JDM]-Anonim |
|
Cred ca raman cu sechele aud in cap un vajait...BBBIZZZZZBIZZZ.Pacat ca am ramas doar atatia.Speram ca data vitoare sa ramana mai multi pana la capat indiferent de loc.Si mai vrem concursuri dar nu ca asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning