Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Maryus_x90 07-01-10 15:09

Re: Street Legal Racing - Redline

@PlayerSUD - daca ai schimba enb si ai baga o reflectie mai buna a jocului ar iesi niste shoturi perfecte

izki 07-01-10 15:39

5 Attachment(s)
:D:D:D bunicel de cv?

Maryus_x90 07-01-10 15:52

RICE RICE RICE- lol 2 eleroane unu peste altu...doahhh

Mr.Extasy 07-01-10 16:33

Quote:

Originally Posted by PlayerSUD (Post 2954539)
Sal dai si lui sal pui pe forum urmeaza acesti pasi---->Cand scrii ceva aici dai click pe Go Advanced---> apoi dai click pe Manage Attachments si acolo iti apare casuta aia si dai upload pui acolo masina si apoi dai upload ala mai jos si astepti sa se puna si ai uploadat!Bafta.

Si uitati un alt Mercedes:X:twisted:

Frumos,il poti urca si tu? :D ca pe celalalt de mai devreme l-am gasit pe gom,dar pe acesta inca nu.

PlayerSUD 07-01-10 18:27

1 Attachment(s)
Poftim:!:

Andu_RacE 07-01-10 18:58

Quote:

Originally Posted by izki (Post 2954775)
:D:D:D bunicel de cv?

Sincer mi-e greu sa cred ca ai 18 ani, nici nu stiu ce cauti pe un asemenea forum. "4Tuning" ... Tu ar trebui sa fi la kitsch-uri. In fine, incearca data viitoare cand mai "tunezi" o masina virtuala, sa o faci cu bun gust, chiar daca o faci pentru tine, fa-o cu gust, nu tiganeala. Bafta!

izki 07-01-10 19:03

Quote:

Originally Posted by Andu_RacE (Post 2955463)
Sincer mi-e greu sa cred ca ai 18 ani, nici nu stiu ce cauti pe un asemenea forum. "4Tuning" ... Tu ar trebui sa fi la kitsch-uri. In fine, incearca data viitoare cand mai "tunezi" o masina virtuala, sa o faci cu bun gust, chiar daca o faci pentru tine, fa-o cu gust, nu tiganeala. Bafta!

:))) da magai asai de acuma dak a zis Maryus_x90(sefu vostru) de acuma toti ma critica si zic ca nu e frumoasa zimi cv ce ce de prost gust sau tie iti plac numai maisinile negre si rosi da faza cu 2 eleroane..iam pus un elerosn si dupa am vazut celalant din stoc si leam laat asa cat de cat se imbina la aspect;)

Mr.Extasy 07-01-10 19:03

Quote:

Originally Posted by PlayerSUD (Post 2955356)
Poftim:!:

Mersi

mitza mtb 07-01-10 19:21

izki .. nu e seful nostru, doar ca spre deosebire de tine are gusturi si e un jucator vechi de street legal racing ... si eleroanele tale se imbina ca NUCA-N PERETE!

Mr.Extasy 07-01-10 19:24

7 Attachment(s)
Brabus W124 :twisted:

PlayerSUD 07-01-10 20:13

4 Attachment(s)
Mai am si eu ceva pentru voi un Audi A4 Quattro:-P Stock:D

Andu_RacE 07-01-10 20:16

Quote:

Originally Posted by izki (Post 2955481)
:))) da magai asai de acuma dak a zis Maryus_x90(sefu vostru) de acuma toti ma critica si zic ca nu e frumoasa zimi cv ce ce de prost gust sau tie iti plac numai maisinile negre si rosi da faza cu 2 eleroane..iam pus un elerosn si dupa am vazut celalant din stoc si leam laat asa cat de cat se imbina la aspect;)

Al doilea punct de vedere prin care dai impresia de o educatia proasta (scuze expresia), e ca nu accepti criticile aduse de altii, din aceste critici inveti. Vrei sa-ti spunem doar ca esti tare si ca ai facut niste masini de toata frumusetea si defapt sunt de tot rahatul, iar tu sa traiesti cu impresia ca esti cel mai bun? Tine cont de aceste critici ca vei avea de invatat. Iar cat despre ce zice unul si altul, nu ma intereseaza, eu ti-am raspuns ce am avut eu de spus, vazut din punctul meu de vedere, daca vrei sa o iei de buna, bine, daca nu....continua cu acele kitsch-uri si asta e.

boss13s 07-01-10 20:18

salut mi-am instalat 221 mwm si cnd dau sa pun motorul pe masina imi iese din joc:(( dc?

Mr.Extasy 07-01-10 20:58

10 Attachment(s)
Un 560 AMG,si am simtit nevoia de a face ceva nou,asa ca am incercat sa fac un 560 AMG Low Rider,si avand in vedere ca am strica pragurile de vreo 3 ori pana am reusit sa ajung acolo sa fac poza,cred ca am reusit :D ;)) Ce parere aveti?Mai ales despre a doua masina,am facut bine incercarea de Low Rider,sau nu?
LE: Are cineva un ENB bun?In afara de cel de San Andreas,ca nu mi se vede bine :D

boss13s 07-01-10 21:01

salut ma ajuta cnv?:( la 221 mwm iau o masina pun alt motor v6 pe ea simi ese din joc dc?:((

All times are GMT +2. The time now is 17:47.

- Copyright 2026 4Tuning