Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

alexSHO 04-11-07 22:03

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 1183528)
nu e cine stie ce ... dar mie chiar mi-a placut :D ... poza e facuta in parcare la iulius mall iasi

are si shefmio una alba:P

BBK_VW 04-11-07 22:25

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1182784)
ce aston martin este?este de Romania?mi se pare ca e de bv...de unde este? este un A8 in parcare sa ma duc sa fac poze?se merita?

toate sunt ffacute in bucuresti aston martinu loganu si mertzu :) ms pt aprecieri p.s. aston martin vantage se numeste

TurkishCarFan 05-11-07 12:14

1 Attachment(s)
Imi cer scuze da` a iesit mai "artistica" fara sa vreau!Eram in mers(in masina),putin captat de atmosfera :drunk: da` se intelege ce e!Frumos e alb,prea elegant! :-)

sil4tuning 05-11-07 13:07

1 Attachment(s)
707 :lol: boing frate ...ce sa mai :rolleyes2

limuzina 05-11-07 13:54

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1184533)
707 :lol: boing frate ...ce sa mai :rolleyes2

am si eu ceva...?stii cumva ce model este?

adisoruc 05-11-07 16:19

6 Attachment(s)
am si eu ceva poze de pe la baia mare....proprietarul e fost pilot de rally, a concurat atat in CNR cat si international!

Reme 05-11-07 17:56

4 Attachment(s)
ceva usuratic si din partea mea! ;)

adisoruc 06-11-07 14:31

frumos tvr-ul, avem si la baia mare un sagaris!

BigDaddy_1112 06-11-07 19:24

Veniti in ARAD copii......Murcielago LP640, 360 Modena, F 430, Gallardo, Hummere H2 multe si tunate, Escalade-uri si Navigator_uri, H1 limuzina, Mustang 2005, M3-uri, Porsche-uri si Masserati Quatroporte, Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Audi R8 si BMW-uri SI Mercedes-uri ultimu tip care se vad oriunde si multe masini tunate......
intrati pe forumu Arad la masinile din ARAD si convingeti-va!

alexzander407 06-11-07 19:57

Quote:

Originally Posted by BigDaddy_1112 (Post 1186748)
Veniti in ARAD copii......Murcielago LP640, 360 Modena, F 430, Gallardo, Hummere H2 multe si tunate, Escalade-uri si Navigator_uri, H1 limuzina, Mustang 2005, M3-uri, Porsche-uri si Masserati Quatroporte, Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Audi R8 si BMW-uri SI Mercedes-uri ultimu tip care se vad oriunde si multe masini tunate......

-inca unu :lol: :lol:

-deci din postul tau sa intelegem ca romania se invarte in jurul aradului :lol: :lol: :lol:

-si faza "Veniti in ARAD copii" nu stiu ce sa zic, ai tot viitoru inainte si nu e bine sa ti-l curme botu vreunei masini ,nu stii cum reactioneaza altu la cuvintele astea :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

di48lo 06-11-07 21:02

Quote:

Originally Posted by BigDaddy_1112 (Post 1186748)

Posteaza aici poze nenumerate cu LP640 si iti dau o bomboana:lol:
Nu, serios vorbesc...:D

boy_wonder 06-11-07 21:04

mama s-a transformat in gradinita topicul asta..

Hondarul 06-11-07 21:19

Baieti, e usor sa faceti misto de un nou-venit. Nu uitati ca si voi ati fost asa candva, la inceput. Nu am vazut pe vreunul sa zica - Amice, ideea acestui topic este sa punem poze, nu cuvinte. Pune ceva poze te rugam.

E mai greu sa fim diplomati si intelegatori, dar hai sa incercam va rog, ca e usor sa stergem tot, dar nu am invatat niciunul nimic. Ce ziceti?

-LEXION- 06-11-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 1186885)
Baieti, e usor sa faceti misto de un nou-venit. Nu uitati ca si voi ati fost asa candva, la inceput. Nu am vazut pe vreunul sa zica - Amice, ideea acestui topic este sa punem poze, nu cuvinte. Pune ceva poze te rugam.

E mai greu sa fim diplomati si intelegatori, dar hai sa incercam va rog, ca e usor sa stergem tot, dar nu am invatat niciunul nimic. Ce ziceti?

Ei, cred ca majoritatea se uita la varsta celui care posteaza....dupa care, nu mai conteaza ca e bine ca e rau, tot ce zice e oarecum interzis.......been there before...and done that sometimes :oops:

CRyS` 07-11-07 09:20

Hai sa termina cu OFF`ul....si eu ma uit zilnic pe acest topic! Espinoza a zis ca are toate pozele de pe acest topic ! Ce mai zici?

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning