![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
toate sunt ffacute in bucuresti aston martinu loganu si mertzu :) ms pt aprecieri p.s. aston martin vantage se numeste |
1 Attachment(s)
Imi cer scuze da` a iesit mai "artistica" fara sa vreau!Eram in mers(in masina),putin captat de atmosfera :drunk: da` se intelege ce e!Frumos e alb,prea elegant! :-)
|
1 Attachment(s)
707 :lol: boing frate ...ce sa mai :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
am si eu ceva poze de pe la baia mare....proprietarul e fost pilot de rally, a concurat atat in CNR cat si international!
|
4 Attachment(s)
ceva usuratic si din partea mea! ;)
|
frumos tvr-ul, avem si la baia mare un sagaris!
|
Veniti in ARAD copii......Murcielago LP640, 360 Modena, F 430, Gallardo, Hummere H2 multe si tunate, Escalade-uri si Navigator_uri, H1 limuzina, Mustang 2005, M3-uri, Porsche-uri si Masserati Quatroporte, Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Audi R8 si BMW-uri SI Mercedes-uri ultimu tip care se vad oriunde si multe masini tunate......
intrati pe forumu Arad la masinile din ARAD si convingeti-va! |
Quote:
-deci din postul tau sa intelegem ca romania se invarte in jurul aradului :lol: :lol: :lol: -si faza "Veniti in ARAD copii" nu stiu ce sa zic, ai tot viitoru inainte si nu e bine sa ti-l curme botu vreunei masini ,nu stii cum reactioneaza altu la cuvintele astea :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: |
Quote:
Nu, serios vorbesc...:D |
mama s-a transformat in gradinita topicul asta..
|
Baieti, e usor sa faceti misto de un nou-venit. Nu uitati ca si voi ati fost asa candva, la inceput. Nu am vazut pe vreunul sa zica - Amice, ideea acestui topic este sa punem poze, nu cuvinte. Pune ceva poze te rugam.
E mai greu sa fim diplomati si intelegatori, dar hai sa incercam va rog, ca e usor sa stergem tot, dar nu am invatat niciunul nimic. Ce ziceti? |
Quote:
Ei, cred ca majoritatea se uita la varsta celui care posteaza....dupa care, nu mai conteaza ca e bine ca e rau, tot ce zice e oarecum interzis.......been there before...and done that sometimes :oops: |
Hai sa termina cu OFF`ul....si eu ma uit zilnic pe acest topic! Espinoza a zis ca are toate pozele de pe acest topic ! Ce mai zici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning