![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
o sa ramana mult si bine orasu nenorocit...pisamas pe ei de gabori nenorociti! sa dea domnu sa piara toti sa se aleaga prafu de ei!
|
votati-ma pe mine si fac autostrada bujoreni-copacelu.
da-i incolo pe toti. nu primarul da la lopata, nu e sef de santier, deci nu cred ca ar afecta prea mult lucrarile daca intradevar erau planificate si n-a fost bull shit electoral |
se pare k voi nu cunoasteti faptul ca parlamentul nu a alocat nimic pt mun Rm Valcea din buget,dar gutau stia de unde sa ia fonduri nerambursabile pt a face ceva in oras,acum sa vedem ce va fi....eu sunt de parere ca noul primar nu va fi in stare sa termine lucrarile incepute de gutau...
PS.cosmin_cosmin_1 aici gresesti...eu personal l`am vazut pe gutau cum dadea cu lopata pe faleza in luna lui iulie...acum nu stiu daca era pt campanie....dar...vreau sa mentionez ca nu era NICI MACAR O CAMERA DE FILMAT ....sa il filmeze... |
are dreptate shoby era bun Gutau
|
Quote:
|
luci4n_vl: ola tinere fan de bavareze too
|
luci4n_vl: mi se pare mie sau detii 2 bavareze?:P))
|
da proventano am 2 bavareze dar eu sunt "nationalist" iubesc dacia 1310...asa ca sunt fan "dacia" mai ales daca este dacia ///m3 Power..
|
Quote:
Nu am nici o treaba, dar tre sa fim corecti |
1 Attachment(s)
ATENTIE!!! Uite asa am contactat un virus nenorocit. Atentie mare ce deschizi! Eu mi-am luat-o. Un print screen cu link-ul.
Attachment 1289029 |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1289132 |
eu primesc massuri de genu asta de 2 luni:))...inca de la primul mi-am dat seama ce e....sunt curios...ce iti apare atunci cand intri pe el?:))
|
am primit si eu cateva massuri de genul asta dar nu am fost curios.bine ca nu am dat click :))
|
sorin iti recomand sa il formatezi ... ca alte sanse sa scapi de virusu ala nu este :|
|
Da... asta intentionez dar sa salvez tonele de materiale despre fenomenul auto ilegal... :chuckel::suspiciou:mrhappy:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning