![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
realizarea este remarcabila si dovedeste ca se poate,dar dupa parerea mea ramane un unicat,caci si parerea mea este ca nu este conceputa pentru curse si in rest unde ar putea fi folosita
John,tu ai dreptate cu mijloace artizanale,pe genunchi nu poti construi o masina,care sa ia Lola,Mitsu sau Ferrari de git,dar parerea mea este ca se poate construi un monopost cit mai simplu cu piese de la dezmembrari,de exemplu motor 4 cilindri,2000ccm,cutie la liber,greutate totala limitata,sa zicem 500 Kg samd,poate asa se stimuleaza un pic sportul cu motor,plus calitati de proiectant si constructor.Repet,este parerea mea,buna,rea nu stiu |
Quote:
|
Quote:
Cornel , credeam ca ai probleme cu netul , dar acum imi dau seama , chiar ai PROBLEME vad eu , dar nu la internet , in alta parte a corpului |
Quote:
|
Quote:
te-am atacat destul acum , ca sa revii aici si sa scrii ceva ???? |
3 Attachment(s)
Nea Cornele, ce avem noi aici?
P.s. Va rog frumos lasati cearta aici pe topic.. sunt mi de oameni care ne urmaresc si deja o mare parte din ei, nu mai viziteaza topicul din cauza certurilor voastre. Titlul topicului sunt cam asa, Cand au inceput circuitele in Romania? NU, Cand au inceput CERTURILE in Romania? Sa fim seriosi....si sa facem treaba. Sanatate!! |
despre certuri sau "pareri diferite" nu mai vreau sa aud nimic si nici nu mai spun nimic nu ne aduc mai departe
cea ce am vrut eu sa spun mai demult topicul se numeste cind au inceput circuitele in Romania foarte frumos,dar din pacate circuitele sau terminat in Romania de aproape 25 de ani,noi scriem ce sa intimplat "atunci" si sintem nevoiti sa comentam curse VTM ,deorece circuite nu mai exista,cea ce de fapt este off topic,dar ce sai faci asa tinem opicul in viata,caci ce sa spui de circuite.Sper ca cei mai multi inteleg ce vreau sa spun. de fapt cind si unde sa tinut ultimul circuit oficial in Romania?eu nu mai stiu exact eu am sa continui,pe masura posbilitatilor cu povestire despre TG 86,si sper sa mai fie cititori interesati |
Dupa 89 stiu ca s-a tinut ceva pe aeroportul Baneasa, ca a fost sau nu ultimul habar n-am...
Pe vremuri erau pereche etapele,.vinerea coasta si duminica circuit, aceeasi protagonisti, deci nu e complet off topic discutia despre coasta! |
poate ne ajuta Mitica,el trebuie sa stie,eu parca tin minte ca in 90 a mai fost ceva si dupa aceea am aflat ca circuite nu se vor mai tine,motivele nu leam inteles
|
Quote:
"Continua pe masura posibilitatilor" . Noi suntem aici . Cu stima Cititor interesat |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
"Masinile voastre agresive facute din fier si pasiune" |
msdab,cred ca o descriere mai potrivita cea ce priveste masinile de atunci,nu exista,ai lovit cuiul direct in cap fier,da si pe linga fier,putin aluminiu,cauciuc,fibra de sticla,dar mult metal nu ca astazi nimai plastic si electronica
pasiune,da multa munca,mult creier stors,dorinta de a face ceva cu mainile tale,in masura posibilitatzilor de atunci,care sa si functioneze cit de cit si daca vad interesul in forum cred ca am si reusit,dorintza mea cea mai mare poate se mai gasesc pasionatzi care sa continuie,cu fier si pasiune si nu numai cu plastic si electronica cumparata pe bani grei |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning