![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Fiindca mai este un eveniment si in weekend (Urban Driving Skillz).
|
nu mi-o luati in nume de rau era doar o parere.
|
Eu nu am nici o legatura cu organizarea si nu e nimic de luat in nume de rau oricum.Am vrut sa te informez doar:D
|
mnezo sper ca stai departe de evenimentul din tudor !! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Re: Expo & Burn, 9 noiembrie 2010, Parcare laterala Iulius Mall (splai Bahlui) Iasi
Quote:
nu am primit nici o invitatie in acest sens si nimeni nu a luat legatura cu noi - deci nu inteleg de unde si pana unde aparem mentionati ca participanti la eveniment. Chiar ma deranjeaza o astfel de atitudine si mai ales sa scrii si pe un afis un lucru neconfirmat.. in rest bafta la eveniment! :rolleyes2: |
Re: Expo & Burn, 9 noiembrie 2010, Parcare laterala Iulius Mall (splai Bahlui) Iasi
Quote:
btw.. succes la eveniment!8) |
liste facute dupa ureche presupun
|
Lamuriri ....
|
Quote:
|
Nu este nimic neconfirmat, toti cu care am vorbit si-au dat acceptul i-am pus pe afis.
Nu avea sens sa va implicam aiurea intr`un astfel de eveniment pe care voi nici nu l-ati avut la cunostiinta, daca sunt oameni neseriosi imi para rau ca s-a ajuns aici. Lasand toate nelamuririle deoparte, prin acest forum as dori eu, DIRECT, fara nici o alta legatura sa chem membrii clubului BMW Iasi, dar si restul cluburilor auto, cat si persoanele individuale care vor sa iti etaleze masina la acest eveniment, cu scuzele pentru cele intamplate. P.S. Am avut incredere in acei oameni ca va vor aduce la cunostiinta de acest eveniment, Listele nu pot fi facute dupa ureche pentru ca nu ne permitem sa scriem ceva pe un afis, fly`er sau alte materiale de promovare fara acceptul sau aducerea la cunostiinta a oamenilor implicati. |
Quote:
Restul explicatiilor nu ma intereseaza si modul total neprofesionist in care s-a facut "anuntul" ma indreptatesc sa nu iau in calcul evenimentul.. Oricum succes! Oricum asa ceva nu am mai intalnit in viata mea.. :o |
ce va mai place shaworma:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning