![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
jmecher rau forumul :lol:
|
Re: masinile modificate din bacau
milica, ai dreptate, si stiu bine ce spui, asta e, era de asteptat...
dam inainte asa... |
as vrea sase termine cucarcotele astea odata. pentru tovarasii mei de cearta : daca vedeti ca eu tac ... ma abtin si o fac numai ca sa nu mai iasa certuri. Dar cand unii ma provoaca cam trebuie sa ma apar nu ? haideti sa incetam odata. nu am zis sa facem prietenie cu totii. Eu personal , pe unii care au fost magari nu ii voi mai baga in seama. In rest numai bine.
|
asta e si parerea mea si a tuturora cred...cred ca cel mai bine e sa nu mai bagam in seama pe unii oligofreni si sa ne vedem de tuning.....ca doar pe un forum de tuning suntem nu ..........
|
Quote:
deci danu le mai filmeaza si tu cand mai ai ocazii sa vedem si noi live cum se face , cum se explica si restul tactiii de a deschide capota sau de a vedea unde sunt airbag urile :))) ps : nu vreau sa par misogin dar parca ar merge putin ras si pe forum ca sa mai destindem atmosfera :)))) |
linkul ala e pe sectiune pe "femei" de vreun an si ceva, cred eu... vezi acolo comentarii tari :D
mi-am facut si user pe forumul lor special pt topicul ala :lol: |
Quote:
|
Quote:
poi hai sa ne facem atunci cate un id fiecare pe site si sa punem intrebari deosebite :)) cum se schimba roata de rezerva , cum se regleaza scaunele ,lucruri din astea :))) |
una din intrebarile care m-a inchis total a fost de la o gagicutza...marea intrebare a fost ea de ce nu poate pune si motorina in masina ei chiar dak e pe benzina...sa-i explic eu ca sa inteleaga si ea............
|
Am mai auzit eu una. O femeie face scoala pe Dacie si cand se urca in masina personala, marca straina, intreaba: "Dar la masina asta care-i ambreiajul?"
|
ce ziceti daca deschidem o noua discutie :
Masina pe care o am in prezent --------Masina la care visez ce parere aveti >???? |
f buna idea domnule tibi
hai ca incep eu ... o masina care as vrea f mult este un s600 w140 de prin '97 ,mi se pare mult mai frumos decat unul din modelele aparute dupa el si parca evidentiaza exact trasaturile firmei mercedes . nu visez aiurea da parca unu din asta e mai usor de achizitionat , da parca as visa si la un maybach :)) |
deci eu am zis , mai bn am gandit in felul urmator : punem o poza cu masina si datele ei din prezent si langa o poza si datele masinii din viitorul 'cel mai apropiat'
dar deschideti o noua discutie{thead} !!!! acum sa vedem !!!! |
Quote:
ok sunt de acord ia pune tu primu sa dai exemplu !! ;-) |
care mere la is pe 27?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning