Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Bmw_Rulllzzz 16-09-08 14:06

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

jmecher rau forumul :lol:

aleks 16-09-08 16:36

Re: masinile modificate din bacau

milica, ai dreptate, si stiu bine ce spui, asta e, era de asteptat...
dam inainte asa...

JUPAN_EMY 16-09-08 17:05

as vrea sase termine cucarcotele astea odata. pentru tovarasii mei de cearta : daca vedeti ca eu tac ... ma abtin si o fac numai ca sa nu mai iasa certuri. Dar cand unii ma provoaca cam trebuie sa ma apar nu ? haideti sa incetam odata. nu am zis sa facem prietenie cu totii. Eu personal , pe unii care au fost magari nu ii voi mai baga in seama. In rest numai bine.

danuuu 16-09-08 17:57

asta e si parerea mea si a tuturora cred...cred ca cel mai bine e sa nu mai bagam in seama pe unii oligofreni si sa ne vedem de tuning.....ca doar pe un forum de tuning suntem nu ..........

Al3xxx 16-09-08 19:06

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 1757525)
asta e si parerea mea si a tuturora cred...cred ca cel mai bine e sa nu mai bagam in seama pe unii oligofreni si sa ne vedem de tuning.....ca doar pe un forum de tuning suntem nu ..........

noi in loc sa ne certam acum daca stim sa deschidem sau nu o capota la masina ( vezi site ) ne ocupam cu alte treburi :)))

deci danu le mai filmeaza si tu cand mai ai ocazii sa vedem si noi live cum se face , cum se explica si restul tactiii de a deschide capota sau de a vedea unde sunt airbag urile :)))

ps : nu vreau sa par misogin dar parca ar merge putin ras si pe forum ca sa mai destindem atmosfera
:))))

aleks 16-09-08 19:12

linkul ala e pe sectiune pe "femei" de vreun an si ceva, cred eu... vezi acolo comentarii tari :D
mi-am facut si user pe forumul lor special pt topicul ala :lol:

danuuu 16-09-08 20:09

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1757656)
noi in loc sa ne certam acum daca stim sa deschidem sau nu o capota la masina ( vezi site ) ne ocupam cu alte treburi :)))

deci danu le mai filmeaza si tu cand mai ai ocazii sa vedem si noi live cum se face , cum se explica si restul tactiii de a deschide capota sau de a vedea unde sunt airbag urile :)))

ps : nu vreau sa par misogin dar parca ar merge putin ras si pe forum ca sa mai destindem atmosfera
:))))

da avem de ce rade.....sunt atatea persoane comice aici.......

Al3xxx 17-09-08 09:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1757668)
linkul ala e pe sectiune pe "femei" de vreun an si ceva, cred eu... vezi acolo comentarii tari :D
mi-am facut si user pe forumul lor special pt topicul ala :lol:

nu te contrazic ,dar acum l-am primit si eu :)))

poi hai sa ne facem atunci cate un id fiecare pe site si sa punem intrebari deosebite :))

cum se schimba roata de rezerva , cum se regleaza scaunele ,lucruri din astea :)))

danuuu 17-09-08 15:45

una din intrebarile care m-a inchis total a fost de la o gagicutza...marea intrebare a fost ea de ce nu poate pune si motorina in masina ei chiar dak e pe benzina...sa-i explic eu ca sa inteleaga si ea............

Boasa 17-09-08 16:44

Am mai auzit eu una. O femeie face scoala pe Dacie si cand se urca in masina personala, marca straina, intreaba: "Dar la masina asta care-i ambreiajul?"

TYBYSTC 17-09-08 21:49

ce ziceti daca deschidem o noua discutie :
Masina pe care o am in prezent --------Masina la care visez
ce parere aveti >????

Al3xxx 17-09-08 21:53

f buna idea domnule tibi

hai ca incep eu ...
o masina care as vrea f mult este un s600 w140 de prin '97 ,mi se pare mult mai frumos decat unul din modelele aparute dupa el si parca evidentiaza exact trasaturile firmei mercedes .

nu visez aiurea da parca unu din asta e mai usor de achizitionat , da parca as visa si la un maybach :))

TYBYSTC 17-09-08 21:56

deci eu am zis , mai bn am gandit in felul urmator : punem o poza cu masina si datele ei din prezent si langa o poza si datele masinii din viitorul 'cel mai apropiat'
dar deschideti o noua discutie{thead} !!!! acum sa vedem !!!!

markizu 17-09-08 23:24

Quote:

Originally Posted by TYBYSTC (Post 1760202)
deci eu am zis , mai bn am gandit in felul urmator : punem o poza cu masina si datele ei din prezent si langa o poza si datele masinii din viitorul 'cel mai apropiat'
dar deschideti o noua discutie{thead} !!!! acum sa vedem !!!!

ok sunt de acord ia pune tu primu sa dai exemplu !! ;-)

Cristy_mat 18-09-08 13:40

care mere la is pe 27?

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning