Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ice-mAn 24-01-07 21:48

ultimele lucrari dupa mult timp

4 Attachment(s)
salut baietzi ! ma bucur sa fiu din nou printre voi ! abia astept sa vad ce am mai pierdut si astept critici si sfaturi mai ales de la tng , santos , blowind si restu sper ca nu va suparati ca am reaparut in imagine

frost_dani 24-01-07 22:18

Re: ultimele lucrari dupa mult timp

Quote:

Originally Posted by Ice-mAn (Post 713937)
salut baietzi ! ma bucur sa fiu din nou printre voi ! abia astept sa vad ce am mai pierdut si astept critici si sfaturi mai ales de la tng , santos , blowind si restu sper ca nu va suparati ca am reaparut in imagine

salut...tin sa te anunt ca cam toti care i-ai enumerat tuh sau retras...mai intra din cand in cand pe la sectiunea de tuning virtual...

legat de lucrari..ar trebui sa le faci la o rezolutie mai mare;)..la golf mi se pare un pic blurry bara de fata...iar la trabi sunt cam saturate culorile shi jante plate......shi tineo in exersare;)

Most_Wanted 24-01-07 22:53

Re: Comentarii lucrari!

ice man ......trabantu e naspa ...si mai si scrii pe poza mitsubishi e clar ......jante strambe ...vopseaua prea aprinsa (ireala) ....spor la treaba in contiunuare

Cristi T 24-01-07 23:49

2 Attachment(s)
my first brush :drunk:

wlady 25-01-07 07:43

Da, e frumos !

doru_wrc 25-01-07 07:50

super, dak as sti sa lucrez si eu..........

69WRX 25-01-07 10:03

niciodata nu e prea tarziu sa inveti ;)

Ace Axel 25-01-07 11:33

bv cristi arata binisor.. dar totusi culoarea care ai puso p prag e mai mult roz dekt rosu :D

Leul 25-01-07 12:40

2 Attachment(s)
Am revenit si yo ... cometati-mi L3uL :D:D

Barum 25-01-07 12:43

Leul nu vad decat pleoapa ireala si rotzi plate in rest mi se pare oke ;)
aa da si vinylu` ala cu Injen sta in aer Bafta

p.s.: in curand si de la mine o Acura Brush

Gabi 25-01-07 12:44

2 Attachment(s)
BMW E46 - 77-KOK :wink:

Ace Axel 25-01-07 12:55

Quote:

Leul nu vad decat pleoapa ireala si rotzi plate .... si vinylu` ala cu Injen sta in aer
si neoane ireale si jante luminate aiurea si stopuri ciudate si spoiler de avion blurry

dragutza gabi ;)

Barum 25-01-07 14:55

2 Attachment(s)
Consider ca masina aceasta ee cea mai buna facuta de mine pana acum :rolleyes2 Comentatzi va rog :arrow:

L.E. : stiu ca am uitat sa vopsesc oglinda din dreapta :oops: o mica eraore care o sa o corectez

Gabi 25-01-07 15:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Barum (Post 714898)
Consider ca masina aceasta ee cea mai buna facuta de mine pana acum :rolleyes2 Comentatzi va rog :arrow:

1. pragu' pare cat se poate de ireal (ai muchii ascutite + culoarea). Cu niste reflexii ale solului si putin blur ai rezolva, oarecum, problema asta.

2. la spoilerul fata, aceeasi problema, cu aceeasi rezolvare.

3. capota, desupra grilei, se vede pixelizata. Incearca sa trasezi o linie (cu Line tool) neagra chiar pe marginea ei.

4. side ventu' ireal. Aici... nu stiu ce sfat sa-ti dau (poate doar sa lucrezi dupa un tutorial bun si sa-l faci de multe ori) pentru ca nici eu nu ma pricep prea tare la vent-uri.

5. cand ai facut selectiile pentru a vopsi masina, toate marginile au ramas ascutite, pronuntate (intelegi tu ce vreau sa zic).

6. de ce ai facut-o asa ridicata de spate ? :roll:

Ice-mAn 25-01-07 20:05

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 714081)
ice man ......trabantu e naspa ...si mai si scrii pe poza mitsubishi e clar ......jante strambe ...vopseaua prea aprinsa (ireala) ....spor la treaba in contiunuare

vreau sa lamuresc faza cu mitzubishi pai , asa erae pe poza si am vrut sa ramana in ideea in care ar vrea sa fie un trabi modificat de aceasta firma :D si asta e am metode invechite . ajutatima voi , daca puteti , id mess ceva thx oricum ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning