![]() |
|
ultimele lucrari dupa mult timp
4 Attachment(s)
salut baietzi ! ma bucur sa fiu din nou printre voi ! abia astept sa vad ce am mai pierdut si astept critici si sfaturi mai ales de la tng , santos , blowind si restu sper ca nu va suparati ca am reaparut in imagine
|
Re: ultimele lucrari dupa mult timp
Quote:
legat de lucrari..ar trebui sa le faci la o rezolutie mai mare;)..la golf mi se pare un pic blurry bara de fata...iar la trabi sunt cam saturate culorile shi jante plate......shi tineo in exersare;) |
Re: Comentarii lucrari!
ice man ......trabantu e naspa ...si mai si scrii pe poza mitsubishi e clar ......jante strambe ...vopseaua prea aprinsa (ireala) ....spor la treaba in contiunuare
|
2 Attachment(s)
my first brush :drunk:
|
Da, e frumos !
|
super, dak as sti sa lucrez si eu..........
|
niciodata nu e prea tarziu sa inveti ;)
|
bv cristi arata binisor.. dar totusi culoarea care ai puso p prag e mai mult roz dekt rosu :D
|
2 Attachment(s)
Am revenit si yo ... cometati-mi L3uL :D:D
|
Leul nu vad decat pleoapa ireala si rotzi plate in rest mi se pare oke ;)
aa da si vinylu` ala cu Injen sta in aer Bafta p.s.: in curand si de la mine o Acura Brush |
2 Attachment(s)
BMW E46 - 77-KOK :wink:
|
Quote:
dragutza gabi ;) |
2 Attachment(s)
Consider ca masina aceasta ee cea mai buna facuta de mine pana acum :rolleyes2 Comentatzi va rog :arrow:
L.E. : stiu ca am uitat sa vopsesc oglinda din dreapta :oops: o mica eraore care o sa o corectez |
1 Attachment(s)
Quote:
2. la spoilerul fata, aceeasi problema, cu aceeasi rezolvare. 3. capota, desupra grilei, se vede pixelizata. Incearca sa trasezi o linie (cu Line tool) neagra chiar pe marginea ei. 4. side ventu' ireal. Aici... nu stiu ce sfat sa-ti dau (poate doar sa lucrezi dupa un tutorial bun si sa-l faci de multe ori) pentru ca nici eu nu ma pricep prea tare la vent-uri. 5. cand ai facut selectiile pentru a vopsi masina, toate marginile au ramas ascutite, pronuntate (intelegi tu ce vreau sa zic). 6. de ce ai facut-o asa ridicata de spate ? :roll: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning