![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
Suport compresor + compresor, NU SE POTRIVESC. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merge pus ecu de m42 pe motor m43? castigi cv?( in afara de bataie de cap) Banuiesc ca are alte grafice ale avansului. Sau mai bine il resoftez fara sa ma mai complic cu ecu.
|
sal...o antrebare...cand sa dus pompa abs se aude cumva un click cand pun contactu?..[am becul aprins an bord si nu ami intra abs]...sau este vreun releu care nu merge cum trebuie?
|
Quote:
|
Salut all,
O problema: am un 318is 05/93 am montat un 2.8 din 98 ..am montat ceasurile de 2.8 tot din 98 si nu imi m.ai functioneaza abs.... imi ramane aprins . Ms |
salut.am o problema enervanta(zic eu) la geamul din dreapta.este cu modul de confort.doar ca pe la jumate se opreste si da un pic inapoi,mereu!trebuie sa stau sa "ciupesc" butonul pana trec de acea zona!aveti idee cum se poate repara?si mai ales de la ce este?butonul?vreun senzor ceva m-am gandit eu.dar pe unde sa fie?ms mult,seara buna!
|
incearca asta cu usile inchise fa o cursa completa a geamului inchis deschis tinand in permanenta degetul pe pe buton cat timp urca si cobaora geamul si vezi daca merge functia de comfort dupa
|
Quote:
|
Quote:
am avut si eu problema asta dar cu geamul de la sofer. imi facea la fel, tot la jumatea cursei se oprea.. dupa ceva timp a ramas blocat in portiera si a trebuit sa schimb macaraua cu tot cu motoras. daca nu merge cu resetarea geamurilor vezi in masina, dupa torpedu are un modul,,poate la tine e de la ala.. salut |
Quote:
Uitate bine la coduri pe realoem |
Quote:
Pana la urma si a dat viata macaraua si s-a indoit un brat. |
Cum se facea omologarea de motor ?
Am 1.6 in acte...pe masina 2.0 (fara serie) ... Imi poate explica careva care sunt pasii ? Precizez ca nu mai am motorul 1.6 ! Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning