![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
cum pot face si eu poze in joc si sa le pun pe forum?:D
|
Poti face poze cu butonul print screen de pe tastatura, si paste in paint, sau din joc cu F12(dar se salveaza in .tga si iti trebuie photoshop sau DDS converter ca sa le faci .jpeg) si ca sa le pui pe forum, ai butonul Go advanced si gasesti pe undeva pe acolo manage atachements - dai browse selectezi poza care vrei si pe urma dai upload :)
Bafta :) |
Cand esti in jok meri sa te plimbi cu maisna apesi TAB sati dispara OSD adica unde scrie km si apesi f12 daca vrei sa pui joku pe pauza apesi 3 si faci poza cu f12 .... pozele le gasesti in folderuil jocului unde este screenshots!:D:-P:!:
|
@PlayerSud - pentru 221 mwm apesi 3 da pentru 230le trebuie sa apesi numpad 0 parca, numai stiu sigur ca nu am mai jucat de mult 230le :D
|
in sfarsit am facut si eu jocu sa mearga , are cineva idee de unde pot lua si eu toate nebuniile pentru joc , un site undeva inafara de cel de pe care am luat pach-urile , ca daca stau cate 500 sec pentru fiecare download .......
|
Poftim
LE:tot nu vrea sa mearga :)) dar nu m-am mai uitat sa vad daca a postat cineva.Scuze de acest post aiurea |
da asa e maryus eu am zis de 2.2.1:)
|
Quote:
|
Quote:
Bafta tuturor celor care inca mai joaca,eu nu prea am mai jucat ca ma enerveaza la culme ca nu-l poti juca frumos,fara coduri,sa te poti plimba in oras,fara sa stii ca la urmatorul colt poate iti da crash. :) |
1 Attachment(s)
Astea sunt butoanele de la suspensii
|
ms mult !
|
Quote:
|
nu pot sa fac printuri mi apare imaginea neagra si dak fac la dextop merge:-?? am incercat si cu un program da tot legat de print cu ajutoru windowsului si tot nu merge:(
|
1 Attachment(s)
Frate te ajut eu :) deki 1-downloadezi frapsu de aici 2 intri in el si setezi la screenshot unde sa-ti salveze pozele si sa le salveze in jpeg 3 intri in joc apesi F10 si gata poza :) SPER CA TE-AM AJUTAT :) :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning