Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

codrin44 29-09-09 22:10

re: Club Ford Capri

va rog un raspuns corect! cat cantareste motorul de 2.8?

player77 29-09-09 22:14

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 2679534)
va rog un raspuns corect! cat cantareste motorul de 2.8?

cat vrea el..:D:D
acum serios depinde...sunt multzi factori ....sin genere de la 100 kg in sus in viu,,:D

Silencer Power 30-09-09 05:57

Cred, in urma efortului fizic depus :D, ca are peste 130 kg.

codrin44 30-09-09 22:07

am un 5.4 V8 de 250 kg. daca intra oare tine capra? pe mk1 a fost un 5.0 perrena!!

silencer 30-09-09 22:11

amageli cu v8-urile astea la noi... cine naiba isi permite impozitul la peste 3.0...

player77 30-09-09 22:43

7 Attachment(s)
poze artistice in santier....una afara si una in garaj:D:D:D
moment retro..printre buldozere...astept pareri despre parasolarul masini..daca da bine sau nu...

silencer 30-09-09 22:46

daca vrei vreodata sa vinzi jantele alea, anunta-ma pe mine primul. parasolarul pare cam mare, si oricum, ai piese yearone pe masina? poate ar fi fost mai potrivit ceva mai european. plus ca masina e alba si arata foarte curat, ala pare a fi mai potrivit pe o masina mai aglomerata.

player77 30-09-09 23:10

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2682437)
daca vrei vreodata sa vinzi jantele alea, anunta-ma pe mine primul. parasolarul pare cam mare, si oricum, ai piese yearone pe masina? poate ar fi fost mai potrivit ceva mai european. plus ca masina e alba si arata foarte curat, ala pare a fi mai potrivit pe o masina mai aglomerata.

mai am o pereche...sunt ca cele din fata ...o sa fac poze la ele cand ajung la garaj.....cum adica piese year one?..year one e un tuner american care in proportie de 80 % prepara muscle caruri...ei nu produc piese...asa stiam...ei au vreo 3 saloane adica garaje imense in care prepara masinile aduse de client....piele,vopsit..reconditionat....e exact ca brabus,mtm,wolf..etc...dar numai ca ei sau axact pe muscle retro...m am tot gandit ce scriu acolo...era o versiune cu motorcraft,una cu ford...asta mi sa parut ca da cel mai bine pe ea...si sincer nu am mai vazut la nimeni..vb de jante simbata...ma mai duc la garaj...cauciucuri nu am...am luat 2 seturi din uk...nu stiu cum sa pun si un filmuletz...sa vezi cu rage motoru....am ambele intermediare fisurate...si cel mai misto pe linga throw flameru e ca merge la relanti neregulat..defapt grohaie..asta e cuvantul....un zgomot super excitant...:D:D:D da impresia ca se opreste din clipa n clipa...

player77 30-09-09 23:19

si ca o mica delectare...masina e superba ,femeia e nasoala..
https://www.youtube.com/watch?v=_U2uq...eature=related

silencer 01-10-09 09:49

o pereche sau un set? daca ai un set sunt interesat, daca ai o pereche, sunt dezamagit. motorcraft ar fi fost foarte potrivit, oricum nici asta nu e ca nuca in perete. asteptam filmuletul. ai la manage attachments restrictiile privind tipul de fisiere postabile.

player77 01-10-09 14:23

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2683075)
o pereche sau un set? daca ai un set sunt interesat, daca ai o pereche, sunt dezamagit. motorcraft ar fi fost foarte potrivit, oricum nici asta nu e ca nuca in perete. asteptam filmuletul. ai la manage attachments restrictiile privind tipul de fisiere postabile.

un set.:)astept o oferta...

p.ady 01-10-09 18:14

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2682429)
poze artistice in santier....una afara si una in garaj:D:D:D
moment retro..printre buldozere...astept pareri despre parasolarul masini..daca da bine sau nu...

sa o stapinesti sanatos!a iesit super!felicitari!

Silencer Power 02-10-09 15:24

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2683659)
un set.:)astept o oferta...

Ce dimensiuni au jantele?

player77 03-10-09 12:08

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2686517)
Ce dimensiuni au jantele?

sunt pe 13 ..exact ca in poza

Silencer Power 04-10-09 00:50

... si ce latime?

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning