Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Ce masina credeti ca este? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9488-masina-credeti.html)

dinteus 01-09-07 00:53

Re: Ce masina credetzi ca este?

I'm in:D...desi nu cred k o sa mai ghicesc...sa bagi d-alea usoare,ca lumea sa se uite dupa si sa creada k ma pricep la masini:D

robertzEL_bz 01-09-07 00:54

1 Attachment(s)
ia ghiciti >:)

robertzEL_bz 01-09-07 00:55

hai dupa asta bag si ushoare:))) n`am vazut postu...

dinteus 01-09-07 00:56

La naiba!:)...e micutza masina...un Morgan,ceva?:Dsau french?:shock:

robertzEL_bz 01-09-07 00:57

french:P:P:P:P

dinteus 01-09-07 01:17

inca sunt in cautare....hmm.....Renault?:D

florin_cars 01-09-07 01:23

Quote:

Originally Posted by dinteus (Post 1074358)
pai stai k nu a zis modelul exact...ca e un model...nu se numeste custom hot rod modelu:D.....hai k zic eu....k oricum gasesti rpd...Mercury Coupe 1951 Scarlet

brehhhh dinteus iara vii u cu dume din astea :???: :rolleyes2 , ala e Mercury Coupe 51 si atata, fitz-ear "Scarlet & Cream"-ul... :lol: aia e denumirea "de suflet" sa zic asa, exact cum vezi pe Discovery la Tunerri aia shmecheri ce denumesc masinile dupa bunul plac :oops:
iara ai copt-o :-P

florin_cars 01-09-07 01:53

U poti citi aici?
http://www.rodandcustommagazine.com/featuredvehicles/

vezi k fiecare masina are un nume? Nume de scena sau cum sa-ti zic? Gen General Lee....
ma rog..n-am cu cine vorbi..numa' ne imbarligi aici cu masinile tale :lol:

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1075232)
ia ghiciti >:)

mult prea mik..cauta alta poza mai mare..altfel ne chioram aiurea..au mai fost discutii pe seama MARIMII..iar aici si acum..chiar conteaza :oops: :lol: :lol:

dinteus 01-09-07 01:55

Masina mea se numea sau nu se numea cum am zis eu?Dupa cum am zis putin mai devreme...nu cred ca cineva s-a luat de tine cand ai umplut o pagina cu niste data ca sa pari cunoscator,cand puteai sa dai link-ul direct...
Oricum...recunosc...tu ai dreptate,eu ma insel...felicitari...acum toata lumea e fericita...
Zii azi masina aia...ca doar despre asta se discuta aici...Sau ce,nu o shtii?:)))

florin_cars 01-09-07 02:06

hai k m-ai enervat deja..
nah...PEUGEOT 401 ECLIPSE '35 Prima masina cu HARD-TOP pliabil, nah..mai vrei ceva? :-P

Mercury n-a avut niciodata pe lista de modele vreun Scarlet & Cream :wink:, e pur si simplu denumirea data de proprietar sau eu stiu cine...nu e Numele Modelului Masinii. PUNCT

puneti alta pozna...

dinteus 01-09-07 02:19

1 Attachment(s)
Hai mai spune rpd alta...nu joci deloc fair play...ar tre sa supunem la voi daca eshti sau nu cel mai destept om...eu cred ca eshti cu sigurantza!!!!:-P

daca in 3 min nu ghiceshti inseamna k nu l ai...domnu' care jigneste

robertzEL_bz 01-09-07 02:34

da florin ai ghicito bine:P dinteus ..eu iti zic sa nu te mai iei de el...k florin e super de treaba ....si faza e ca chiar este ft mare cunoscator de masini...si informatiile care ni le pune aici le pune pt noi sa ne dezvoltam cunostintele:) aa si app ala e mustang shelby kre zici u e denumit dupa designerul Shelby :P si nu a fost numa in filmul ala se produce seria sub numele shelby de mai mult timp:P :)))) iubesc mustangu :X :)))

robertzEL_bz 01-09-07 02:36

lasa k va impacatzi voi :P asta e :)) se mai cearat si loomea;) important e sa ne impacam cat mai bine aici pe forum :)

robertzEL_bz 01-09-07 02:36

masina e din anul 1950:-?
care ai puso tu acum?:-?

dinteus 01-09-07 02:37

Pai shtiu ca se produce,tocmai asta ziceam...oricum,eu nu m-am luat de Florin si nu am pus la indoiala cunoshtintzele lui...el m-a facut cum a vrut...eu sunt foarte pacifist,nu vreau sa ranesc sau sa jignesc pe nimeni...el,pe de alta parte...nu isi poate controla sentimentele si tinde spre un exces de sinceritate....:))))):shock:
eu nu cert la Florin,Florin certat la mine...Florin prieten:))):chainsaw:
e putin mai batranica de '50:D

All times are GMT +2. The time now is 07:31.

- Copyright 2026 4Tuning