![]() |
|
Re: Ce masina credetzi ca este?
I'm in:D...desi nu cred k o sa mai ghicesc...sa bagi d-alea usoare,ca lumea sa se uite dupa si sa creada k ma pricep la masini:D
|
1 Attachment(s)
ia ghiciti >:)
|
hai dupa asta bag si ushoare:))) n`am vazut postu...
|
La naiba!:)...e micutza masina...un Morgan,ceva?:Dsau french?:shock:
|
french:P:P:P:P
|
inca sunt in cautare....hmm.....Renault?:D
|
Quote:
iara ai copt-o :-P |
U poti citi aici?
http://www.rodandcustommagazine.com/featuredvehicles/ vezi k fiecare masina are un nume? Nume de scena sau cum sa-ti zic? Gen General Lee.... ma rog..n-am cu cine vorbi..numa' ne imbarligi aici cu masinile tale :lol: Quote:
|
Masina mea se numea sau nu se numea cum am zis eu?Dupa cum am zis putin mai devreme...nu cred ca cineva s-a luat de tine cand ai umplut o pagina cu niste data ca sa pari cunoscator,cand puteai sa dai link-ul direct...
Oricum...recunosc...tu ai dreptate,eu ma insel...felicitari...acum toata lumea e fericita... Zii azi masina aia...ca doar despre asta se discuta aici...Sau ce,nu o shtii?:))) |
hai k m-ai enervat deja..
nah...PEUGEOT 401 ECLIPSE '35 Prima masina cu HARD-TOP pliabil, nah..mai vrei ceva? :-P Mercury n-a avut niciodata pe lista de modele vreun Scarlet & Cream :wink:, e pur si simplu denumirea data de proprietar sau eu stiu cine...nu e Numele Modelului Masinii. PUNCT puneti alta pozna... |
1 Attachment(s)
Hai mai spune rpd alta...nu joci deloc fair play...ar tre sa supunem la voi daca eshti sau nu cel mai destept om...eu cred ca eshti cu sigurantza!!!!:-P
daca in 3 min nu ghiceshti inseamna k nu l ai...domnu' care jigneste |
da florin ai ghicito bine:P dinteus ..eu iti zic sa nu te mai iei de el...k florin e super de treaba ....si faza e ca chiar este ft mare cunoscator de masini...si informatiile care ni le pune aici le pune pt noi sa ne dezvoltam cunostintele:) aa si app ala e mustang shelby kre zici u e denumit dupa designerul Shelby :P si nu a fost numa in filmul ala se produce seria sub numele shelby de mai mult timp:P :)))) iubesc mustangu :X :)))
|
lasa k va impacatzi voi :P asta e :)) se mai cearat si loomea;) important e sa ne impacam cat mai bine aici pe forum :)
|
masina e din anul 1950:-?
care ai puso tu acum?:-? |
Pai shtiu ca se produce,tocmai asta ziceam...oricum,eu nu m-am luat de Florin si nu am pus la indoiala cunoshtintzele lui...el m-a facut cum a vrut...eu sunt foarte pacifist,nu vreau sa ranesc sau sa jignesc pe nimeni...el,pe de alta parte...nu isi poate controla sentimentele si tinde spre un exces de sinceritate....:))))):shock:
eu nu cert la Florin,Florin certat la mine...Florin prieten:))):chainsaw: e putin mai batranica de '50:D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning