Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 15-04-07 19:30

Re: Diverse discutii

Frumos , mi-a placut :D

shantzu 15-04-07 19:52

Quote:

Originally Posted by tng (Post 852936)
Frumos , mi-a placut :D

doar atat zici shoaca ? ma superi :cry:

kraven_4_all 15-04-07 22:59

lol....dc mha vrei cu lux de amanunte??:)

tre 15-04-07 23:22

bem bem bem bem, pentru ca bem bem bem.

bogdan_wrc 16-04-07 09:42

ati baut?
si noi am sarbatorit mai special ziua lui DOn...dar sambata..clanul VW..
atat va pot spune... dupa multe sticle de whisky, sambata seara, Octavia TDI Cheia-Sacele drumul a fost SHOW>>SHOW>>>SHOW..si dupa aia...duminica FMM si GTI la treaba pe serpentine. f.f. frumos.
si drumul de la BV la PL a fost mult prea tare. coloana pe serpentine si dupa aia mers tare in coloana. sa vezi cum depaseam in coloana...
ce setiment ai cand te depasesc 15-20 de masini cu 150 - 200 la ora? :))) pe drumul de la cheia?
am ajuns si la VTM in Brasov. f. tare frate!!

Vibe 16-04-07 11:00

frumos...ce pot sa zic :)

T@zMania 16-04-07 11:09

ma bate gasndul sa pun filmuletzele de la petrecere.....oare ce o sa zica tre si donu?;)

tre 16-04-07 11:26

Ti-am zis ca nu e cazul. Le trimitem intre noi, ne uitam la ele dar nu e nevoie sa le vada toata lumea.

tng 16-04-07 12:02

Quote:

Originally Posted by tre (Post 853956)
Ti-am zis ca nu e cazul. Le trimitem intre noi, ne uitam la ele dar nu e nevoie sa le vada toata lumea.

:lol: :lol:

Taz
Si eu zic la fel ... mai privat asa, intre noi sa ne stim manifestarile :-P

kraven_4_all 16-04-07 13:47

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 853931)
ma bate gasndul sa pun filmuletzele de la petrecere.....oare ce o sa zica tre si donu?;)

vreau si euuuuuuuuuuuuuu:|

bogdan_wrc 16-04-07 19:04

aseara pe la 9-10 am trecut prin centru si v-am claxonat. eram cativa... inaintea meau au trecut Golf GTi, FMM, si un anonymous in spatele meu. eram rupti de oboseala, ca opream sa va salut.

kraven_4_all 16-04-07 19:13

la ora aia nici nu mai shtiu unde drq eram....am fost pe la omv`km...o fuga la sala....and home......

DONU' 17-04-07 19:33

Un weekend de neuitat!
Pacat ca nu imi aduc aminte prea multe :lol:
S-a baut grav de tot, s-a macat mult de tot, s-a dansat dementzial (freestyle by Donu' :peace:); asta imi amintesc mai clar, in rest nu stiu cat am baut cu exactitate, cat am fumat, cat am dormit, cat am borat a doua zi.
Va spun sincer ca ieri si azi n-am fost la munca..., am stat la recuperare, m-am tarat prin casa de colo pana colo.
V-aduceti aminte ca m-a sunat mama la un momentdat si m-a intrebat cat am baut? Ce i-am raspuns? -Nu stiu mama...! :peace:
A fost super tare..., T@z-ule, abia astept sa vad filmuletzele..., din cate imi aduc aminte v-am aratat si dorsalul... :lol:
The Shoaka's Klan a fost la inaltzime!!! Intodeauna... bem, bem, bem, bem!!!

kraven_4_all 17-04-07 19:54

ia uite`l mha....traieshte......;;).....si 2 zile de recuperare ....ti`au ajuns bobby`??.....

ia z dak te`ai rekuperat....inseamna k diseara ieshi pe strazi`...:)

tng 17-04-07 22:33

1 Attachment(s)
Quote:

Pentru cei carora le-a placut xxx Tuningul, va semnalam urmatoarea expozitie erotica de la Bucuresti.

EROS SHOW 2007 - BUCURESTI - SALA POLIVALENTA - 25-29 APRILIE

peste 1200 mp, mai mult 30 expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare, zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe), lansari de produse.

imagini cu vedetele si starurile xxx, la www.eroshow.ro

Mergem da? :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning