![]() |
|
Re: Diverse discutii
Frumos , mi-a placut :D
|
Quote:
|
lol....dc mha vrei cu lux de amanunte??:)
|
bem bem bem bem, pentru ca bem bem bem.
|
ati baut?
si noi am sarbatorit mai special ziua lui DOn...dar sambata..clanul VW.. atat va pot spune... dupa multe sticle de whisky, sambata seara, Octavia TDI Cheia-Sacele drumul a fost SHOW>>SHOW>>>SHOW..si dupa aia...duminica FMM si GTI la treaba pe serpentine. f.f. frumos. si drumul de la BV la PL a fost mult prea tare. coloana pe serpentine si dupa aia mers tare in coloana. sa vezi cum depaseam in coloana... ce setiment ai cand te depasesc 15-20 de masini cu 150 - 200 la ora? :))) pe drumul de la cheia? am ajuns si la VTM in Brasov. f. tare frate!! |
frumos...ce pot sa zic :)
|
ma bate gasndul sa pun filmuletzele de la petrecere.....oare ce o sa zica tre si donu?;)
|
Ti-am zis ca nu e cazul. Le trimitem intre noi, ne uitam la ele dar nu e nevoie sa le vada toata lumea.
|
Quote:
Taz Si eu zic la fel ... mai privat asa, intre noi sa ne stim manifestarile :-P |
Quote:
|
aseara pe la 9-10 am trecut prin centru si v-am claxonat. eram cativa... inaintea meau au trecut Golf GTi, FMM, si un anonymous in spatele meu. eram rupti de oboseala, ca opream sa va salut.
|
la ora aia nici nu mai shtiu unde drq eram....am fost pe la omv`km...o fuga la sala....and home......
|
Un weekend de neuitat!
Pacat ca nu imi aduc aminte prea multe :lol: S-a baut grav de tot, s-a macat mult de tot, s-a dansat dementzial (freestyle by Donu' :peace:); asta imi amintesc mai clar, in rest nu stiu cat am baut cu exactitate, cat am fumat, cat am dormit, cat am borat a doua zi. Va spun sincer ca ieri si azi n-am fost la munca..., am stat la recuperare, m-am tarat prin casa de colo pana colo. V-aduceti aminte ca m-a sunat mama la un momentdat si m-a intrebat cat am baut? Ce i-am raspuns? -Nu stiu mama...! :peace: A fost super tare..., T@z-ule, abia astept sa vad filmuletzele..., din cate imi aduc aminte v-am aratat si dorsalul... :lol: The Shoaka's Klan a fost la inaltzime!!! Intodeauna... bem, bem, bem, bem!!! |
ia uite`l mha....traieshte......;;).....si 2 zile de recuperare ....ti`au ajuns bobby`??.....
ia z dak te`ai rekuperat....inseamna k diseara ieshi pe strazi`...:) |
1 Attachment(s)
Quote:
Mergem da? :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning