Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

AdrianSB 01-05-10 07:56

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by Mugurel_YCV (Post 3321766)
ba fratilor de unde iau si o prelungire de bara fata :D

de pe auto-styling.ro au cateva modele

banzay 01-05-10 09:19

Ce suspensie sport o fi asta?

https://img77.imageshack.us/img77/4678/img1382jt5.jpg

Snapy_xxl 01-05-10 09:27

Sport Offroad :lol:

ArG3nT0 01-05-10 13:48

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3324660)

cred ca are arcuri de tractor =)))

ALEX_BZN 01-05-10 17:40

e pachetul de drumuri grele:)))

Mugurel_YCV 02-05-10 21:40

ms ptr sfat ;)

banzay 02-05-10 22:10

Ca sa raspund in aceeasi maniera usor ironica: cu placere :D

Glumesc... nu ai ce sa gasesti la noi pt cielo prelungire sa o prinzi cu clipsuri si alte chestii de genul direct peste cea originala.

Totusi o varianta ar fi cea de opel astra G care o 'intinzi' un pic. Alta varianta ar fi sa iti faci custom din fibra de sticla...

Mugurel_YCV 02-05-10 22:20

nu cred ca ar da bn ... mia zis cnv care sa mai ocupa cu deastea sa ma duc la dezmembrairi sa cau o bara si sa ii iau buza aceea de sub proiectoare si sa o pun invers ,am si vazut la cnv in oras si da bn tare adica decat deloc se vede putin mai frm :P. u ce zici?

IONUTZje 02-05-10 22:28

Salut baieti.Am o intrebare.Ce arcuri se potrivesc pe fata la cielo ? Dar sa nu fie sport.As vrea sa o mai cobor cam 3 cm

mike-fullspeed 02-05-10 22:29

exclus! Pai ce faci, lama de dat zapada?se va cunoaste si nu ii sta bine!

banzay 02-05-10 22:35

Sincer, mie nu imi plac prelungirile de nici un fel. Masina imi place sa cred ca o las jos din arcuri nu din bodykit. Dar asta nu inseamna ca eu am dreptate sau ca eu am simtul estetic cel mai bine dezvoltat. Fiecare cum ii place si asta nu prea se comenteaza.

Intreba cineva de arcuri sa o lase 3 cm. Arcuri de kadett gsi asa am eu si a lasat-o vreo 4 cm. Si nici nu sunt foarte foarte tari si nici masina nu e joasa sa dau cu ea de pamant.

tiolik 02-05-10 22:57

salut baieti;
am si eu 3 probleme zic eu destul de grave insa nu stiu exact ce se intampla:
1 dupa 60-70 km/h pe partea dreapta fata incepe sa fluiere/huruie roata, sa fie plachetii, nu sh ce este, de infranat nu-mi infraneaza roata dar nu sh ce are de face asa
2 pe dreapta spate daca apas cu piciorul pe roata in partea de sus face de parca ar avea prezoanele desfacute dar sunt bine stranse, iar in mers imi fuleaza sa fie rulmentul ?
3 frana de mana tine la al 3lea dinte dar daca o las in panta merge la vale fara probleme, de strans nu cred ca mai are rost sa o strang cred ca trebuie sa schimb sabotii ?
daca cineva a mai avut problemele astea sa imi dea si mie ceva sfaturi ce am de facut?

eu am luat carnetul acum 3 zile si am mers putin cu masina dar deja mam speriat desi tata merge cu ea asa de multa vreme pt ca nu prea are grija de ea

banzay 02-05-10 23:12

Felicitari pt carnet! Sa dea D-zeu sa fii pazit si sa lipseasca accidentele!

tiolik 02-05-10 23:14

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3328164)
Felicitari pt carnet! Sa dea D-zeu sa fii pazit si sa lipseasca accidentele!

multumesc sa dea dumnezeu sa nu fie probleme

ArG3nT0 02-05-10 23:46

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 3328102)
salut baieti;
am si eu 3 probleme zic eu destul de grave insa nu stiu exact ce se intampla:
1 dupa 60-70 km/h pe partea dreapta fata incepe sa fluiere/huruie roata, sa fie plachetii, nu sh ce este, de infranat nu-mi infraneaza roata dar nu sh ce are de face asa
2 pe dreapta spate daca apas cu piciorul pe roata in partea de sus face de parca ar avea prezoanele desfacute dar sunt bine stranse, iar in mers imi fuleaza sa fie rulmentul ?
3 frana de mana tine la al 3lea dinte dar daca o las in panta merge la vale fara probleme, de strans nu cred ca mai are rost sa o strang cred ca trebuie sa schimb sabotii ?
daca cineva a mai avut problemele astea sa imi dea si mie ceva sfaturi ce am de facut?

eu am luat carnetul acum 3 zile si am mers putin cu masina dar deja mam speriat desi tata merge cu ea asa de multa vreme pt ca nu prea are grija de ea

pai sa incepem cu 1 :)(ktzi km are masina?)
-rulmentul incearca prima oara...dak o sa pui rulmentul si o sa faca la fel inseamna ca este dus butucu...daca o sa schimbi si butucul si o sa faca la fel unde bagi rulmentul inseamna ca s-a "olarit" si-l scuipa afara...deci o alta fuzeta....
2...poate nu este strans bine rulmentul sau piulita de la tabmur....
3...sabotii se cam schimba pe la 100.000 km depinde dupa caz....verifica-i si mai strangi putin frana de mana...;)
...Felicitari pt permis...si sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l scoti prea des la aer ca nu-i face bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning