![]() |
|
Re: Live for Speed
asta e maximu` de playeri??vreau mai multi!!
|
am deschis serverul de race cel anuntat
IP: 86.124.124.5 port: 63392 versiune:z28 va reamintesc ca la ora 18:00 incep antrenamentele pana la 18:30,dupa care calificari pana la 19:00 dupa care se da startul impreuna cu Safety car p.s va rog cat mai multa atentie atunci cand conduceti si cand dam o tura cu safety .Va rog sa va pastrati locurile de la calificari...mergeti in 2 coloane asa cum a-ti plecat de la start |
De ce nu faceti toti servere de lfs pe versiune 6B??:?:
|
Au īnceput antrenamentele !
IP: 86.124.124.5 port: 63392 http://i41.tinypic.com/15wnsox.png Vă așteptăm :D |
nu ai cu cine sa faci race......toti gramada in primele lap-uri sa fie pe primul loc.nu tin cont de nimic....
|
De ce pe unele pc-uri cu win7 merge jocul,si pe unele nu...? Trebuie ceva instalat in plus? Cand incerc sa fac cont de deblocare la S2, imi da "Can't get windows product ID"...
|
poate ca nu ai windows-u bine facut.. eu am windows 7 ultimate 32 bit si merge perfect jocu
|
Quote:
|
eu am tot 7 si imi sacadeaza....ce sa ii fac?
|
Quote:
Poti sa faci asta: 1. Sa pui niste setari mai slabe in LFS (la options/graphics) 2. Sa faci rost de un PC mai bun |
Sau ar putea sa ii mearga prost de la net, sa aiba lag. Exact cum ai spus si tu, nu a dat niciun detaliu...
|
2 Attachment(s)
am editat niste poze de la campionatul de rally
|
Ionita-Marius-Alexandru,
Data viitoare cānd vrei să modifici vre-o poză īncearcă să īntrebi și pe 'proprietarul' ei dacă este de acord cu asta și publicarea ei. ;) |
Quote:
|
Quote:
XP-ul foloseste cam 200 de mb de RAM si windows 7 foloseste cam 1 GB de RAM. Posibil sa fie din cauza asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning