![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
butoanele erau
I O U I sau K L K J Numai stiu :) |
Quote:
|
am si eu o intrebare , de ce cand bag 2.2.1 - 2.2.1 mwm - 2.2.1 LE2Mwm final ... cand intru in joc ... nu imi apare meniul .... ramane blocat la poza aia si canta melodia .... dar nu apare meniu ....
|
am si eu o problema cu jocul meu!
nu pot adauga mod-uri. cand bag o masina imi da crash cand incerc sa intru in joc :-?? aveti vreo idee de la ce poate fi? eu zic ca sarputea sa fie d la pach (2.3.0) pentru ca am copiat fisier cu fisier in folderul jocului pt ca altfel nu l-am gasit decat arhiva! |
Quote:
Quote:
|
nu este eroare ... nu da nici un fel de eroare , doar cand intru in joc imi apare o imagine neagra si se aud sunetele alea de inceput dau esc de 2 ori si imi apare poza aia de la joc si incepe melodia si asa ramane .... de bagat l-am bagat bine .... acum nust ....
|
Quote:
|
poti pune patchul LE2mwm?? te rog
Deci instalez jocu il aduc la versiunea 2.21 dupa care aduag 2.21 mwm si dupa aia asta care til cer eu da? |
1 Attachment(s)
Quote:
Ai aici si LE2mwm ;) |
zi-mi daca in momentu cand am instalat jocu stock , trebuie sa ii bag toate pack alea de la 1.1.4 1.1.8 ..... etc pana la 2.2.1 ???? ca eu ii bag decat ala 2.0.0 - 2.2.1 si pe urma 2.2.1 mwm ....
|
Quote:
|
tu ai pach-urile alea ... ? de la 1.1.4 sau cat e ???? punele si tu aici plz ... sau stii vre-un site de unde pot sa le iau ...
|
Poftim
Nu vrea sa le ia,fac din nou upload |
mai bn uite aici toate patchurile http://street-legal-mods.com/list-dlslpatch.xml
|
hai ca le iau de pe site , mersi mult
ps: moama trebuie sa stau cate 500 sec la fiecare..... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning