![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
Mor zmeii, indiferent că au volan sau ghidon, iar de ghinion, şi mergând pe jos pe trotuar poţi fi găsit... |
aualeuuu si tu ? parerile sunt impartite , eu din pacate am spatele cicatrizat pe toata viata fara sa fie conducatorul zmeu , ci un idiot care traversa strada , nu mai vreau :)
|
psycho nu ma pricep , dar asa ceva parca am vazut destul de des prin fata pe la pizzico si asta anu trecut , ma insel cumva?
|
Este de anul trecut in oras motorul, era la GMD in parc...vreo 30.000 parca pretul.
|
vezi ma psycho ti-am zis sa mai scoti capu din barlog , da tu nu nu stai si tragi de fiare ca sa te placa pitipoancele :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zilele trecute am vazut-o pe strada :D
|
da motoru ala nu e de fuga. e un tourer si e destul de robust si sigur, iar pentru un pasionat nu cred ca e asa interesant daca isi ia audi sau stiu eu ce limuzina.
|
am vazut dupa amiaza un skyline GTR negru in mamaia ,masina e criminala , sare in ochi oricum numai ptr cunoscatori:)
|
u chiar in momentu knd ai postat te uitai la nissan nu??=)) abea astepti sa vezi cine e proprietarul??....... k sa ce=))....... da Doamne sinapse k branza mancam
tu unde ai invatat sa scrii ? pe mess ? acest forum nu accepta limbajul asta. Data viitoare nu mai trec cu vederea. |
1 Attachment(s)
ca sa mai inveselim putin atmosfera va dau sa vedeti cine patruleaza mai nou prin constanta.scuzati calitatea pozei dar ma prapadeam de ras
|
SMF invata gramatica si apoi da-o pe clisee
|
Quote:
|
Romania Boat Show
De Azi pana duminica 15 lei intrarea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
|