![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
brush ireal si carbon cam mare
|
2 Attachment(s)
primul meu brush...am facut ce m-a dus capu...comentati va rog !!!
|
4 Attachment(s)
La cerere, pentru Lao :wink:
1* - capota carbon; - prag; - jante; - geamuri fumurii; - sita grila; - spoiler fata putin modificat; - spoiler spate. 2* poza 1 + - far Skyline; - vinyl-uri; - aripa. 3* poza 1 + poza 2 + - aripa de carbon. |
2 Attachment(s)
Rx8 L3uL ft. Nfs Most Wated Design ...
Misto Cielo Gaby .... :shock: :shock: |
ai facut geamurile decat pe o parte...si cam putin tuning...
|
gabi ....super tare ti a iesit...bv
|
Leule : Si tuningul ? Unde e tuningul ?
|
hy fok's this is my latest .... i called it French Candy because it's a french car and sweet because it is :lol: ... i realy lov this chop of mine ... but on the other hand it's real "karnage" :lol:
hope i get as many as posible c&c's orig https://img117.imageshack.us/img117/8...orig6ij.th.jpg bigger vers(pls click) https://img117.imageshack.us/img117/6...copy3th.th.jpg .... c&c ... here i come !! :LOL: .... c/p de pe psu (lene) |
2 Attachment(s)
Am incercat sa fac si eu Honda Accord ce o au baietii la 4Tunning League
|
Quote:
Banned mother fucker ! |
l33l00....e draguta....momentan nu vad greseli...butelia mie imi pare cam plata......ah....o chestie mai mult de obraz....ori mai invata putina engleza ori da c/p numai la poze.....;) nrk
edit:gabi...mai luat=)) |
fenomen tipu ala....ce prezentare...ce caracter....:)))))) si gabi:D super tare....
cobbo...masina e frumoasa rau...mie unu imi place enorm....felicitari... |
Quote:
|
gabiiiiiiiiiiiiiii stiu ca sunt off topic dar la prima lucrare de brush te rog fao filmata ca pe un tutorial plsss , sper ca asa o sa prind mai multe decat din cele existenta pe net vreau sa vad si cum se pun in practica :( te rog
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning