![]() |
|
Re: Diverse discutii
bahhhh..eu nu le stiu !!!
Geta e sora-mea !! |
SA NE TRAIESTI Bobby......LA MULTI ANI, toate cele bune....multa sanatate, fericire....multi CAI, fete/femei/barbati(depinde de preferinte):D
servici ushor bro`.....vb diseara pe la sala.... |
La multi frate VWist. s fii sanatos, voinic, iubit, si tot c eiti doresti. poate ne vedem weekendul asta la muntele ala;) , nu , nu Venus !!
ce sa vorbiti diseara? dupa ce beti..voi mai puteti vorbi? |
La multi ani Bonule! tot ce iti doresti, fericire, bani .... si sa pui cat mai repede pe picioare VR6-le ala :mrgreen:
|
DONULE La multi ani, sa fiifericit, sa ai o sanatate de fier si la cat mai multe victorii!
|
LA MULTI ANI!!! DONu/BONu/Bobby !!!;)
|
La multi ani DONule si din partea mea,sanatate,fericire,bani si tot ce ti doresti u!!si sa ti cresti "copiii" aia cat mai mari :D
|
eee....La Multi Ani si La Multi Bani si sa fii iubit de multe "fufe", sanatate fericire si ASTEPTAM BEREA!:D
|
La multi ani donuleeeeeeeee!!! Sa-ti deie domnu' cai putere si stabilitate in curbe,,,,da' inainte de toate sanatate.BAFTA.
|
DON-ule ( ca eu asa te stiu mai bine :D ) La multi ani.... cu Respect... sanatate si fericire...
|
La multi ani , Bogdan ! Tot ce iti doresti sa ti se implineasca !
|
Multumesc mult fratzilor!
Am trecut prin multe impreuna desi sunt printre voi d-abia de-un an! S-au intamplat multe de cand ne cunoastem; bune, rele,..., important este ca suntem inca prieteni si suntem uniti. Va iubesc pe toti si pe toate. Sa-mi traiti cu totii. Sunteti niste grei si imi place viata pe care o ducem zi de zi si seara de seara (la extrem) :peace: Copiii sa Dea Cel de Sus sa creasca si sa se joace ei acolo in camera lor cum stiu ei mai bine. Bafta tuturoooor! Ne vedem pe strazi, la semafoare si peste tooooooooot! Multumesc inc-odata la toata Comunitatea!!! RESPEKT!!! |
LA MULTI ANI DONULE !!! chiar daca nu te cunosc personal :!: ;)
|
la multi ani donule.....la mai multi cai sub capota si tot ce iti mai doresti u;)...
|
deci sa incepem :mrgreen:
-bem ,bem bem bem.... bem .. bem :) -the shoacas clan - nu o iei ma si pe sorta pchiu pchiu :lol: -dane ,tu vrei sa ne suparam ? -moronescu daniel ai nota scazuta la purtare :twisted: Va astept si pe voi sa povestiti ;) Bon am supravietuit si am dus misiunea la capat ;) tu ? :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning