Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

limuzina 22-10-07 15:11

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 1161802)
Uite inca o limuzina pozata in Pascani:

limuzina asta hummer am vazut la codri pascanilor in padure dar nu cred ca sta in pascani...pascani e un oras super mic scz dak am facut off topic

shpeedy 22-10-07 17:28

Din categoria "Romanii si masinile lor..." am observat acu' vreo doua saptamani un Rolls-Royce. Nimic neobisnuit, daca n-ar fi fost vorba de un model pe care-l stiam doar concept-car. Este vorba de 100EX, care - ulterior am aflat - s-a transformat in modelul de serie Drophead Coupe. Masina cu pricina - care are niste dimensiuni respectabile - isi face veacul in zona Pta. Dorobantilor - Str. Paris - Pta. Victoriei.

Din pacate nu i-am putut face poze fiind mult prea ocupat cu traficul infernal din acea zona in jurul orelor 18:00-19:00 (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).

ESPinoza 22-10-07 17:56

Quote:

Originally Posted by shpeedy (Post 1162093)
Din categoria "Romanii si masinile lor..." am observat acu' vreo doua saptamani un Rolls-Royce. Nimic neobisnuit, daca n-ar fi fost vorba de un model pe care-l stiam doar concept-car. Este vorba de 100EX, care - ulterior am aflat - s-a transformat in modelul de serie Drophead Coupe. Masina cu pricina - care are niste dimensiuni respectabile - isi face veacul in zona Pta. Dorobantilor - Str. Paris - Pta. Victoriei.

Din pacate nu i-am putut face poze fiind mult prea ocupat cu traficul infernal din acea zona in jurul orelor 18:00-19:00 (cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).

daca dai cateva pagini inapoi vei vedea multe poze cu ea

Bizonul 22-10-07 19:09

1 Attachment(s)
In p-ta Amzei zilele trecute

794-TTG 22-10-07 19:47

2 Attachment(s)
am gasit poze pe www.seriouswheels.com si dupa ce scrie pe reclama aia cred ca e facuta in romania sedinta foto.

794-TTG 22-10-07 19:52

1 Attachment(s)
da,in bucuresti sunt facute pozele

limuzina 22-10-07 21:08

scz de off topic:iar imi da eroare cand vreau sa pun poze mai mult ca sigur din cauza calcului meu,,,aveam cu un viper din iasi si un z4 se merita sa le mai pun...adik sa dau la unu sa puna...alea alea?scz inka odata

ESPinoza 23-10-07 01:06

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1162495)
scz de off topic:iar imi da eroare cand vreau sa pun poze mai mult ca sigur din cauza calcului meu,,,aveam cu un viper din iasi si un z4 se merita sa le mai pun...adik sa dau la unu sa puna...alea alea?scz inka odata

ma da trebuie saitzi zica 100 de oameni sa numai postezi toate aberatziile ca sa incetezi? nu primesti nici un premiu pt posturi inutile

-LEXION- 23-10-07 15:39

nu am stiut unde sa o incadrez exact...dar daca ei zic ca e exotic, o pun aici. Cititi si descierea.

http://67.19.177.10/newphotos/exotic...070624_001.jpg

Car:
2006 Porsche Cayenne Turbo S

Description:
Owner of the Porsche had an argument with the bouncers of a nearby sports bar. The bouncers took a few baseball bats and showed the guy what they thought of his car.

PointMaster 23-10-07 17:45

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 1163694)
hahaha... numai in romania? daca te uiti atent pe geamul de la bar e scris in engleza... dar te-ai obisnuit sa crezi ca totul e de cacat in Romania, nu?

chiar este din Romania, mai exact din Timisoara si este vorba de o reglare de conturi....

Xel'Naga 26-10-07 15:33

3 Attachment(s)
cateva si de la mine !! :lol: :twisted: :idea:

BH 07 MDF 27-10-07 10:10

1 Attachment(s)
Sa revenim on topic,o 'amărātă de limuzină' :D

TurkishCarFan 27-10-07 12:45

2 Attachment(s)
Pozele sunt de kko,imi cer scuze pt calitatea lor...dar asa o masina...pfaaaaaaiiii!Asta da limuzina!

limuzina 27-10-07 22:38

1 Attachment(s)
scuze ca nu am puso din prima

sil4tuning 28-10-07 00:04

17 Attachment(s)
frate ......asa ceva numai in romania se poate vedea da .....:!: :rolleyes2
sincer ...cred ca e ceva dubios cu SLR asta ....
ERA PLIN DE GAINAT:???: :lol: 8)
plus alte cateva masini ''mioritice'' sa spunem

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning