![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
bine mah! tu nu ai citit ca nu ai ce cauta acolo? numai cei cu bmw, scrie foarte clar!!! restul ... la gara :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba si au am intrat si nu am agatat numa un pik cu catalizatoru de la masina k ii tare joasa de fata.. |
era vb de o intalnire de 4 tuning (de pe forum) care ar putea sa vina....sau care vrea...sa stabilim o zi....
|
Quote:
@ cipri - a ta se si aude ca e umblat la ea...si ce am vrut sa-ti zic mai demult , felicitari pentru drag show din satu mare , din toti " tunnerii " din oras cred ca numa pe tine te-am vazut acolo la start. ( daca gresesc scuze ) erai sarcastic cand ai intrebat daca e tunata sau mi se pare ? ( numa acuma am citit mai bine ) :P |
Quote:
|
Quote:
|
Apropo,sper ca nu derajez pe nimeni ca mai postez si eu pe aici din cand in cand nu?
|
Quote:
|
Quote:
eu sunt perfect constient de ce masina am si nu ma dau rotund cu ea. dar daca toti impartim acest hobby al masinilor ar trebui sa fim mai moderati in afirmatii. bineinteles ca a mea e stock , nici nu are rost sa o modific pt ca nu am baza necesara si financiara. vopseaua a fost o necesitate si am profitat de ocazie. |
Quote:
|
bravo tie , nu ma refeream la tine cand am zis ca unii au posibilitatea de a face modificari la masina....vorbeam in general. eu nu am posibilitatea asta ,deci ma multumesc cu cat am :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning