![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Ideal ar fii incalzite la temperatura mare bagate intr-o presa iar apoi scufundate in baie de ulei, nu stiu sigur daca acesta e tot procesul dar in principiu asa se face. |
subwoofere
1 Attachment(s)
cateva sub-uri ,150 ron buc
|
1 Attachment(s)
INTALNIRE CLUB TICO PLOIESTI 2 martie 2012,ORA 20:30,ZONA VEST PARCAREA BILLA-ALTEX.ASTEPTAM TOTI POSESORII SI PASIONATII DE TICO.SE VOR ABORDA SUBIECTE INTERESANTE....:D:D
|
Re: subwoofere
Quote:
|
Re: subwoofere
7 Attachment(s)
Quote:
diam dif. 25 cm , 100w RMS, lungimea cutiei 32cm, latimea 35 cm si inaltime 31 cm ; mai am pe cel din dreapta jos, Ravemaster,diam dif. 25cm,diam sub 29cm, lungime 44cm, wataj nu scrie pe el dar am gasit p site 180w RMS ; mai este o cutie trapezoidala care nu stiu ce firma este sau ce wataj are dar am vazut identic PYLE (posibil sa fie pyle) , diam dif. 25cm, lungimea cutiei 50cm, latimea 33cm , inaltimea34, este probat pe o statie si se aude foarte bine, se auzea la fel de bine ca un Blaupunkt. Am sa atasez niste poze si niste link-uri cu info despre produse, plus ce mai am ,daca vrei sa vb nr meu este: 0724537523 numai bine! http://www.mivoc.com/homepage/de/pro...=Einzelchassis |
salut...stie cineva sa imi explice cum sa schimb macaraua de la geam pe partea dreapta?M-am gandit sa imi bag eu nasu',da mi-e ca nu mai stiu sa fac la loc ce demontez si fac o buba mai mare decat este :)multumesc anticipat.
|
Quote:
|
merci frumos.mi-ai fost de ajutor.cred ca maine ma apuc de treaba:D O sa pun si eu poze cu "batranica" mea:) mai o parere...mai o maslina ceva...poate o fac mai frumoasa...in limita finantelor.dar pana la infrumusetare tre' sa o fac sa mearga ceas :)ceasuri cu plasma sub 130 ron gasesc?sau cam asta e pretul?
|
Ce de activitate :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu se compara... plus ca tu ai putea sa faci o treaba mult mai buna cu bordul ala, sa-l iluminezi din spate, cu alte cadrane. Dar probabil te-ar costa cat o plasma si nu se merita.
|
Quote:
Eu ma multumesc si cu atat, mai puternic nu vreau pentru ca ma delanjeza la condus, pot experimenta eu cu smd-uri dar nu vad rostul:) |
ce DANY ,mai dai si tu samn de viata:lol:
|
Quote:
Am revenit am renuntat la amanta( Ford) sau ea a renuntat la mine, si cum acu am mai mult timp liber ma pun pe Tico sa il readuc cat mai aproape de perfectiune:) |
La care Ford ma ai renuntat? :lol: La ala de la firma? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning