![]() |
Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
came cu probleme
|
Quote:
Mai verifica o data distributia sa fie aliniata , nu trebuie sa dai jos decat capacu' de tacheti si capacu de sus al distributiei. Mai verifica o data tachetii , i-ai reglat la 0.20mm admisie+evacuare , la rece? Intinzatoru' de la lant cum e?E bun?Culiseaza bine?Se aude biluta aia in capat? Cat de tare e tzacanitu'?Se intensifica cu turatia sau se aude doar la relanti?Vezi ca si injectoarele tzacane. Si eu am crezut prima data ca n-am reglat tachetii cum trebuie. |
Quote:
|
Pai din cate vad eu are injectie nu carb.
|
am si eu o intrebare, daca instalez pe e21 o cutie in 5 trepte, tot de m10, venita insa de pe un e30, am cum sa fac ca , kilometrajul sa-mi indice corect avand in vedere ca e pe cablu? de asemenea, trebuie sa fac o adaptare transmisiei?(ma refer aici la cardan) Cardanul de pe un e21 cu cutie in 5 trepte nu se potriveste pe cutia in 5 de pe e30 nu?
|
se potriveste cardanul.referitor la masina mea ,in week-end o sa ii mai verific distributia o data caci ma gandesc ca am ratat un dinte si din cauza asta sa bata in supape.oare daca e asa e posibil sa fi strambat vreo supapa? si axa cu came e ok,nu are uzura.
|
14 Attachment(s)
O plimbare prin lume :D
Low Society on the streets :D Am facut 700km ....totul foarte bine si frumos in afara ca am spart baia de 3 ori la intors(fiind foarte jooooos) Multumesc MGS-Auto. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
motorizarea e tot originala de 1.1L ?
|
Da, cu sistem de eșapament sport din inox, axa cu came 1.3, și carburator dublucorp Pierburg 1.3
|
Quote:
|
de vanzare BSS RS r16 8j et11 5x120 5prezoane 250eu nediscutabil si BORBET A 9j si 7.5j r16 4x100
|
10 Attachment(s)
......
|
Salut baieti, am si eu nevoie de ajutorul vostru.....daca pun m20 de urs pe E21, in conditiile in care inainte a fost motor in 4 pistoane, trebuie sau nu trebuie sa aduc modificari schimbari la puntea fatza??????????????unii zic ca da altii ca nu !!!..multumesc
|
trebuie sa modifici putin cadrul motor sau sa faci rost de un cadru pentru 6 cilindri de e21.dar nici asa nu stiu daca se potriveste exact motorul m20 de urs pe cadrul de 6cil de e21.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning