![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
..."cartzi de vizita cu un simplu nume" bazati pe smekeria parintilor nu pe muschii lor ...
|
partea nasoala nu e ca le cumpara masini de 100 200 de mi , nici ca n-au muncit deloc pentru masinile alea , ca sa fim sinceri nu stiu cati dintre noi nu si-ar dori sa le dea parintii bani sa-si cumpere ce masina vor ei ..... partea gretoasa e ca la majoritatea li sa urcat smecheria la cap , sufera aiurea , sunt undeva peste noi .... si iar o parte penibila e ca unii/unele isi cumpara masini care nu au nici o treaba cu ei/ele , de exemplu dita mai Sclass-u pentru o pitzipoanca de 1.50 mi se pare chiar penibil....
|
aiurea rau barfele astea ale voastre :)))))))) in locul vostru m-as multumi cu ce mi s-a oferit decat sa stau sa barfesc in halul asta ;) sunt unii care nici macar o dacie nu au si pe ei nu ii aude lumea sa se planga dar deh :)))) invidia asta of of of
|
nu e vb`a de invidie ;) e vb ca nu au stres ca noi ...sa ne platim rata in fiecare luna ...chiar si la o amarata de dacie ...altii muncesc pt ce au ....altii .... dau din gura doar :))
|
sa nu uitam de draguta:D:D care patruleza cu ditamai VIPER-ul prin oras.....
|
sau H3-ul ala rosu , era sa dea peste mine blonda :))))
hai ca nu e cine stie ce super masina.... dar oricum :P |
dar de Bentley cu blonda la volan ce ziceti?
|
asa sunt o groaza da le cresc gradele cu fiecare barfa a noastra legata de ei asa ca hai sa nu-i mai avansam in grad felicitari lor sau parintilor lor si gata
|
da pe porcu cu loganul l-a vazut cineva? :))))))
|
absolut nimeni cine e ala ?? tot un copil de bani gata??
|
Quote:
|
Daca tot va dati cu parerea despre x si y ca sunt soferi de masini bengoase, amintiti-va ca majoritatea dintre voi le au cumparate tot de mamica sau taticu'... ii numeri pe degete pe cei ce si-au luat masina din banii lor (ma refer la cei de pe forum, in special cei in varsta de ~20 de ani).
Va deranjeaza ca blonda 'z' conduce un bolid si voi nu? De unde stiti ca are figuri in cap? Va asteptati sa vina la voi sa intinda mana, sa va compatimeasca pe motiv ca voi aveti Matiz sau Trabant? Sa va cedeze prioritatea ca sa vedeti voi ca n-are figuri? Sa va plateasca rata la Geely? Sau ce?? Indiferent cum au obtinut masina sau doar privilegiul de a o conduce, e problema lor, bafta lor sau munca lor (ca pana la urma - unde e cazul -chiar si blow-job-ul e tot o munca, doar ca unele fete primesc la schimb ....... flori, bomboane si plimbari romantice in parc, iar altele masini de lux etc. :lol:). Dar deh, asa suntem noi romanii... ca-n vorba aia cu vulpea si strugurii. Quote:
|
la pahar da sincer si eu platesc la rata nu e pe numele meu da si eu dau bani la rata la "bolidul" pe care il conduc si bag bani in ea revizii etc pana mea poate intro zi vii si u pe la mine sa crestem niste grade in pahar
|
Honda Rune In constanta cu numere de state .. superba !!! cand am vaut-o mi-au cazut falcile .. WOW
niste specificatii tehnice ... SPECICATIONS 2004 Honda Rune Designation: NRX1800 Suggested base price: $25,499, $26,999 as tested Standard color: Black, blue, maroon Standard warranty: 36 months, unlimited miles ENGINE & DRIVETRAIN Type: Liquid-cooled, horizontally opposed six Valve arrangement: SOHC, two valves per cylinder Displacement, bore x stroke: 1832cc, 74 x 71mm Compression ratio: 9.8:1 Carburetion: PGM-FI Lubrication: Semi-dry sump Transmission: 5 speeds, multiplate clutch Final drive: Shaft CHASSIS Wet weight: 888 lbs. GVWR: 1153 lbs. Seat height: 27.2 in. Inseam equivalent: 31.8 in. Wheelbase: 68.9 in. Overall length: 100.7 in. Rake/trail: 29 degrees / 4.9 in. Front tire: 150/60R-18 tubeless radial Rear tire: 180/55R-17 tubeless radial Front suspension: Trailing bottom-link; 3.9 in. travel Rear suspension: Pro-Link single damper; 3.9 in. travel Front brake: 2, double-action three-piston caliper, 13.0-in. discs Rear brake: Double-action two piston caliper, 13.2-in. disc Fuel capacity: 6.2 gal. Handlebar width: 33.6 in. Forward lighting: Triangular (7-in. max width), dual-bulb headlight, position lights Taillight: Dual LEDs, license plate light Instruments: Digital speedometer, odometer, dual trip meters, fuel level indicator; lights for high beam, neutral, turn signals, engine heat PERFORMANCE Fuel mileage: 30-36 mpg; 34.0-mpg average Average range: 204.6 miles Horsepower: 90.6 @ 5250 rpm Torque: 110.9 ft.-lbs. @ 2500 rpm 60-80-mph acceleration: 5.20 sec. Quarter-mile acceleration: 12.42 @ 107.23 |
Motoare .... booooorrrrriiiinnnggg :) profit maxim pt pompe funebre si aici nu puteti contrazice.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning