![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
nope, trebuie vamuit acel "ceva", elvetia nu e parte a uniunii europene.
|
da, asta stiu, pe mine ma interesa doar procedura de vanzare, ma refeream ca timpi, in germania in o ora ai actele pt export, voiam sa stiu daca in elvetia e la fel de rapida tranzactia si actele pt export
si cand se face intalnirea asta buclucasa? poate sunt si eu prin tara |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina unui tovaras de-al meu.Postez eu pozele pt ca el a plecat in italia sa aduca alt ozn :))
P.S : este de vanzare : an 97 , motor 1.6 benzina. 150k km , instalatie audio etc. |
cat costa masina asta?
|
aha, am descoperit proprietarul inscrisurilor cu "M"motorsport :lol:
ia spune-ne, el a pus "chestiile" alea pe capota de portbagaj sau asa a cumparat-o? :) |
dragos stii ca esti singurul exproprietar de r5 pe care-l respect si munca pe care ai depus-o la kadet si ti-am spus si tie personal asta...
nu eu ti-am facut masina cazan, daca urmaresti posturile, ci doar am preluat din posturile altora si stii foarte bine ca pe tine te respect pt ca stii despre ce vorbesti ; postul meu era indreptat spre altcineva ,dar cum vrei tu.... |
ok,asa sa fie cum zici tu...asa cum am zis, o repet: intotdeauna cand au existat comentarii la adresa ta, am fost acolo si ti-am tinut partea...sper sa nu o fi facut degeaba...numai bine.
|
Masina a fost luata de acolo cu tot ce are pe ea.Proprietarul a fost un rocker de ala nebun care si-a facut-o dupa bunul sau plac : faruri , grila shaved cu pleoape , lowered spring & shocks , jante AEZ pe 16 cu buza lata ( prea lata pt gustul meu ) :) , i-a pus chiar si geamuri electrice pt ca nu avea din fabrica , sistem audio ( mp3 player + 2 tweetere + 4 boxe sony explod + woofer cat 3 sferturi din portbagaj . Plus ca interiorul este pur si simplu nou.
****** |
merci de raspuns nop
|
o piatra neamt, ceva, 'seara asta?
|
parca as merge ... da sa vad ce trupa formam
|
:) Va asteptam ...poate va inscriem si in club:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning