Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

silviu_fxx 18-10-07 22:41

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Quote:

Originally Posted by cara_the_best (Post 1156073)

Nu merge linkul dar transcriu eu de pe un alt site.

Quote:

Doi bucuresteni sunt interesati de a achizitiona un Bugatti Veyron, cea mai scumpa masina din lume. Compania Prestige Car, vinde automobilul pentru un pret de aproape 1,6 milioane de euro, care include transportul in Romania, precum si taxa de prima inmatriculare, care in acest caz se ridica la peste 6.000 de euro.

In Romania exista un singur Bugatti Veyron, detinut de omul de afaceri Costel Casuneanu, aceasta fiind si cel mai scump automobil cumparat vreodata in Romania.

Bugatti Veyron este pozitionata pe cea de-a doua pozitie in clasamentul celor mai rapide automobile de strada, acesta fiind capabila de a rula cu peste 400 km/h.
Olandezii de la MEI, care administreaza fondul de investitii Roemenie en Bulgarije Fonds (MEI-RBF), cu plasamente de circa 100 mil. euro pe piata bursiera de la Bucuresti, s-au asociat cu Paul Zamfirescu, fostul dealer Honda pe piata locala infiintand in luna mai compania Prestige Cars, specializata pe importul de automobile premium.

Vanzarile anuale estimate de catre MEI se situeaza intre 150 si 200 de automobile de lux, in timp ce cresterea estimata este de 15% anual. "Prestige Cars va comercializa atat automobile premium, cat si super-premium precum Rolls-Royce sau Aston Martin, dar acestea se vor vinde exclusiv pe baza de comanda", a subliniat Paul Zamfirescu, director executiv al Prestige Cars.

Potrivit directorului MEI, compania va importa pe piata locala atat modele destinate pietei Statelor Unite precum Infiniti, divizia premium a Nissan, Acura, divizia Honda, Cadillac, Lincon si Ford Mustang.

"Romania este prima tara in care investim intr-un dealer precum Prestige Cars, destinat comercializarii de automobile de lux. Dupa ce acesta va ajunge la nivelul dorit, intentionam sa extindem reteaua in principalele orase din tara, precum si in regiune", a adaugat Mars.
http://www.zf.ro/articol_143527/cel_...bucuresti.html

BH 07 MDF 18-10-07 23:04

http://www.fanatik.ro/auto_sectiune_...n_romania.html

Airscape 19-10-07 02:56

Apreciez ca te-ai chinuit sa imi decupezi numarul inainte sa pui poza ;) Frumos gest!

Si da, este MTM, a fost chiar masina lor de expozitie.

Quote:

Originally Posted by alexh (Post 1155162)
Un Audi TT de la MTM...cel putin asa scrie pe el :-)

Si "in fum" - sa vedem cine recunoaste :-D

Ali_ump 19-10-07 18:41

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 1157187)
Inca un mic off-topic, esti sigur ca i-ai dat?Nu apare ca Banned ci apare cu Stage 2 parca...
On-topic, pe la ce putere se invarte SALEEN? CP/NM?Ca nu e prima oara cand il vad aici si chiar sunt curios.

Ce stiu e ca are un 4.6L V8 supercharged ....undeva la 400 cp ...cuplu ..habar n-am ...am vazut pe net mai multe variante ...sub 400 si mult peste 400 cp ...

alexh 20-10-07 09:49

Quote:

Originally Posted by Cabbano
599,nuh? :rolleyes2

Dap, 599 - poza nu vroiam sa iasa asa dar m-am grabit si am uitat sa scot blitzul :|

bmwm5 20-10-07 18:42

mi vad legatura intre noi si bulgari...

Mos_Craciun 21-10-07 09:53

4 Attachment(s)
prin 1 Mai

Strainger 21-10-07 15:54

8 Attachment(s)
O fata de pe mess din Bucureti a dat poze recente cu ea si mi am zis sa le postez aci :)

Ali_ump 21-10-07 15:56

Quote:

Originally Posted by Mos_Craciun (Post 1159743)
prin 1 Mai

ala pazea cumva masina?"

BC-20-LET 21-10-07 16:05

Quote:

Originally Posted by Mos_Craciun (Post 1159743)
prin 1 Mai

Frumoasa masina, dar reusita parcarea pe 2 locuri :o :lol: .

limuzina 21-10-07 20:10

1 Attachment(s)
un hummer limuzina vazut pe la codri pascanilor!noroc ca eram cu camera in mana si eram cu 1 min inainte am coborat din masina8)

limuzina 21-10-07 20:12

scz am mai fk o greselutza da na!era cu numere de germania atat am reusit sa o prind!

persy 22-10-07 09:37

romania este o tara unde gasesti 90% din masinile din lumea asta lol si romanii sunt amarati ....si altiii mor de foame...

silviu_fxx 22-10-07 13:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1160749)
un hummer limuzina vazut pe la codri pascanilor!noroc ca eram cu camera in mana si eram cu 1 min inainte am coborat din masina8)

Uite inca o limuzina pozata in Pascani:

PizziRG 22-10-07 13:59

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 1139389)
Smechera daca nu ar avea acele aerografii sau ce o fi ele , mai degraba niste aerografii negre dar sa fie cu bun gust ... asta zici ca e pom de craciun:lol: (parerea mea)

e vinyl ordinar. a fost parcata in fata la antena 1 acum 2-3 zile.

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning