![]() |
|
Re: - Kitsch Tuning -
Quote:
|
de aceeasi parere cu Razvan. Eleronul ala chiar imi place cum arata pe Focus...e ceva gen WRC...
|
1 Attachment(s)
wtf Renault sau Bmw??tunnnnning!!
|
Domane! Cum sa faci asa ceva? :lol: Omul nu o fi avut bani de BMW si s-a gandit sa-si faca dintr-un Renault...ORIBIL! :(
|
eu tind sa cred ca oamenii astia au casele in padure, traiesc in padure fac tot in padure .... nu au si ei prieteni, frati, surori, copii, nepoti sa le zica ... FRATE ESTI IDIOT ? ... sau poate ca au si au zis ... mama ce tare ... asta e trist ... :cry:
|
1 Attachment(s)
Fordul albastru chiar nu este kitsch .... e doar eleron de RS WRC
Poate sunt mai multe nu am poze acum da unul chiar e si in Craiova |
Quote:
pacat...ca mie ,sincer, a 2-a masinuta mi se pare chiar frumoasa in afara de bara fata...chiar e cool..pacat ca o strica de tot.. |
Quote:
|
pai spune-ne si noua ce motor are :D.
|
crezi ca cei de la Ford sau gandit cum arata eleronul ? Daca e pus acolo pt a tine masina lipita de pamant insemana ca nu e urat ??? Nu a fost pus pe masina de serie , e destul de urat , e foarte exagerat , asa ca daca cineva il pune pe un Focus DIZAL da atunci e KITCH !
|
Quote:
|
skoda aia mie imi place....era si pe net istoria ei....chiar s-au investit multi bani in realizarea masinii...multi comenteaza de dragul de a comenta...ma abtin, ca sigur multi din cei care au masini de pe sectiunea asta le au la fel...cu cruciulitze cu tot ce vrei...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bmw e36 cu bot de Nissan Skyline R34 GT-R
|
uh...cam nasol...o arata el bine...dar totusi... :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |