![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
63.995 pretul,si modificari vor fi saptamana asta,cand voi pune jante de 19' + reglabila:D
|
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
Am cumparat si eu un BMW 318i
Informatii mai tarziu... Saracul este chior de un ochi dar nu pentru mult timp....Maine cumpar bara fata si farul.Jantele sunt de vanzare |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am găsit un Bmw Seria 5,f10 din 2011, 520d ,184 cp ,4 cilindri în linie cu 9.000 km reali mă gândesc că ar fi frumos ca maşină de zi cu zi ... Voi ce ziceţi? |
-tabokubmw: Nu mă omor după modelul ăsta de la BMW.Da' cine ştie,poate iese ceva frumos.Să ai parte de el.
-cretu_bs: Ce culoare v-a fi? -UserName615: Succes cu pisica. :D -quick_silver2: Merge,dar nu te-aş vedea într-un F10.Dar dacă tot ai bani de F10 ia-ţi mai bine un M3 E46 sau un CSL. ;) |
5 Attachment(s)
Salut baieti!...Tocmai am venit de la MARE!-distanta de casa:lol:
Am stat putin pe ganduri...si am ales Golf-ul pentru mare...Masina s-a descurcat extraordinar...chiar si prin cateva gropi! Noua suspensie se descurca extraordinar!!!8) De schimbari mari nu este vorba...doar cumparat buza din fata si eleronul micut de pe portbagaj:-P. Masina arata si de misca extraordinar!!!;) |
3 Attachment(s)
Am cautat toata noaptea farul si bara fata...Le-am gasit si se potrivea perfect culoarea bari cu cea a masini:D
Am cumparat si niste jante Cum ii sta cu jantele? |
Quote:
aşa că ... |
1 Attachment(s)
In dimineatz asta cu ajutorul tatalui meu am dat jos rollbaru de pe POLO.Rollbaru va fi dat la schimb pe o toba sporta.
|
3 Attachment(s)
Cretu - bafta...ai de munca
UserName - arata frumos... Amc-usor cu dublu postul...puteai sa dai edit...ca ai postat 1 minut mai tarziu :no: Quick - eu zic da...ia`l ca merita... KidForDrift - ooo uite cine vine...golfanu dupa tine..:-) UserName - daca vin si iti dau 2 dupa ceafa uiti cum te cheama...pune jante pe 17 ;) Quick - corect deabia vin si eu sa dau o tura :lol: Ionut.Alex - ciudat trade dar ma rog...faci cum vrei... Ce sa mai fac si eu...e30 a plecat iar in Germania...135i`ul a fost dat...sormii...ca pentru ea il facusem special...eu am ramas cu pisica... am pus niste table ca sa nu stric jantele de corvette....si niste poze...pe izlaz :lol: |
-UserName615: Frumos motor. ;)
-ionut.alex63: Bună treabă ai făcut că ai dat jos roll-bar-ul.Dar sper că nu pui tobă japan style... -Tomas_SlrR: Ce-ţi mai place topazu' Tomas.Frumos cazan. |
2 Attachment(s)
Cam asa arata 'Toyota' dupa o zi de munca impreuna cu Ionut ..
|
1 Attachment(s)
Ma urc in masina sa ma duc sa dau rollbaru.Bag cheia in contact o invart si nimic.am zis "gata ma last bateria".ma dau jos dau si bateria jos o verific si bateria era in regula nu avea nimic.Dupa verific partea electrica poate am vrun fir ceva rupt.Ne stiind ce are am chemat un mecanic mai ezperimentat.Sa uitat putin la ea si mia zis ca e contactu defect.Acum de unde sa iau eu la ora asta alt contatc.Lasa ca iau altu maine.Si am plecat cu rollbaru cu un prieten cu masina lui sal dau si sami iau toba.acolo norc ca am gasit un polo acelas model c al meu dar foarte avariat in partea fata.Asa ca am luat contactu de pe ala.Acum montez contatctu iar toba o voi monta maine.Tot maine ma duc sami tai din arcuri.Ca de nam bani acum de dalea sport.Parca zicea si Amc ca merge .Ia sal intreb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning