Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Bondellu 19-10-10 13:44

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Se duce la sing sing baietasul sau doar dosar penal si poate ceva suspendare?

jemis90 19-10-10 15:20

Urat eveniment... daca avea permis si'ar fi dat seama ca autobuzul este oprit la o 'zebra' si da prioritate la pietoni.

Sunt insa si multi de'ti vine sa'i iei la roata:boxing:...:autostopistii care ies 2 metri in strada si aproape "te calca ei pe tine", pietonii care se arunca pur si simplu in fata ta, cei care o iau la fuga de la jumatea strazii-in fata masinii tale- etc.

alex_gafita 19-10-10 19:35

cred ca face parnaie dupa varsta de 18 ani .... :-s

euromarket 20-10-10 08:23

1 Attachment(s)
in ton cu ce zicea Jamis amintesc de un proiect desfasurat de FRT.... Circul Prudent

DAR de data ASTA pietonul are TOATE drepturile....

jemis90 20-10-10 17:56

Cea mai eficienta metoda pentru distribuirea celor 30 de mii de fluturasi ar arata cam asa: politistii comunitari sa distribuie acesti fluturasi in timpul patrularii lor obisnuite cu "pejosu":D, eventual sa spuna si ei 1 propozitie acolo si sa convinga lumea ca merita citita acea hartie,si reflectat putin...ca sunt multi pietoni "kamikaze".

Daca se vor imparti precum cei de la termopane sau provident:lol:...degeaba va mai pierdeti timpul. --parerea mea--

P.S:in paralel ar trebui demarata si o campanie de educare a soferilor.(indeosebi celor care conduc o masina de servici --pizza,rds,R.A.T.P etc-- si se comporta mai rau ca betivii)

SeRee 20-10-10 22:54

Nu le pasa ... nu e masina lor .. de asta merg cum merg ... :P

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 3743631)
Cea mai eficienta metoda pentru distribuirea celor 30 de mii de fluturasi ar arata cam asa: politistii comunitari sa distribuie acesti fluturasi in timpul patrularii lor obisnuite cu "pejosu":D, eventual sa spuna si ei 1 propozitie acolo si sa convinga lumea ca merita citita acea hartie,si reflectat putin...ca sunt multi pietoni "kamikaze".

Daca se vor imparti precum cei de la termopane sau provident:lol:...degeaba va mai pierdeti timpul. --parerea mea--

P.S:in paralel ar trebui demarata si o campanie de educare a soferilor.(indeosebi celor care conduc o masina de servici --pizza,rds,R.A.T.P etc-- si se comporta mai rau ca betivii)

euromarket 21-10-10 23:43

am sa incerc sa vorbesc cu cei de la politia comunitara sa vedem daca primim sprijinul lor, buna ideea jamis

CoCaine 23-10-10 00:11

La multi ani Razvan RAZ'U!

Distractie placuta la Suceava - banuiesc ca te duci.
La fel si celorlalti participanti - Mishu, slip, Dragos si altii daca sunt.

bakal 23-10-10 18:54

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3749631)
La multi ani Razvan RAZ'U!

Distractie placuta la Suceava - banuiesc ca te duci.
La fel si celorlalti participanti - Mishu, slip, Dragos si altii daca sunt.

multumesc....

_Cox_ 25-10-10 16:08

Salutare baieti.
Sambata ajung si eu in Iasi la Biserica Sf. Parascheva stie cineva gasesc un magazin de piese auto cu piese si accesorii dacia in zona aceea..

alex_gafita 25-10-10 17:57

in spatele mitropoliei este Unix Auto ... " la 2-3 pasi" :)

apropo ... vreau si eu o semnatura ca a ta .... dar cu vw golf 3

Victor_Is 25-10-10 19:56

Quote:

Originally Posted by alex_gafita (Post 3756038)

https://forum.4tuning.ro/541-manga-pi...ate-manga.html

alex_gafita 26-10-10 03:29

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 3756486)

..... 10x

_Cox_ 26-10-10 15:15

Quote:

Originally Posted by alex_gafita (Post 3756038)

Multumesc scrie in acel therd ce vrei sa-ti fac la golf sau pune 2-3 poze cu el si rezolv ;)
O zi placuta!

SeRee 26-10-10 19:34

Cine ma poate ajuta cu o informatie.. am un motor de 1,2 16V 75CP.. as vrea sa stiu la ce turatie are cuplu maxim... si in legatura cu consumul.. de ex daca merg subturata imi creste consumul?

All times are GMT +2. The time now is 22:32.

- Copyright 2026 4Tuning