![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Se duce la sing sing baietasul sau doar dosar penal si poate ceva suspendare?
|
Urat eveniment... daca avea permis si'ar fi dat seama ca autobuzul este oprit la o 'zebra' si da prioritate la pietoni.
Sunt insa si multi de'ti vine sa'i iei la roata:boxing:...:autostopistii care ies 2 metri in strada si aproape "te calca ei pe tine", pietonii care se arunca pur si simplu in fata ta, cei care o iau la fuga de la jumatea strazii-in fata masinii tale- etc. |
cred ca face parnaie dupa varsta de 18 ani .... :-s
|
1 Attachment(s)
in ton cu ce zicea Jamis amintesc de un proiect desfasurat de FRT.... Circul Prudent
DAR de data ASTA pietonul are TOATE drepturile.... |
Cea mai eficienta metoda pentru distribuirea celor 30 de mii de fluturasi ar arata cam asa: politistii comunitari sa distribuie acesti fluturasi in timpul patrularii lor obisnuite cu "pejosu":D, eventual sa spuna si ei 1 propozitie acolo si sa convinga lumea ca merita citita acea hartie,si reflectat putin...ca sunt multi pietoni "kamikaze".
Daca se vor imparti precum cei de la termopane sau provident:lol:...degeaba va mai pierdeti timpul. --parerea mea-- P.S:in paralel ar trebui demarata si o campanie de educare a soferilor.(indeosebi celor care conduc o masina de servici --pizza,rds,R.A.T.P etc-- si se comporta mai rau ca betivii) |
Nu le pasa ... nu e masina lor .. de asta merg cum merg ... :P
Quote:
|
am sa incerc sa vorbesc cu cei de la politia comunitara sa vedem daca primim sprijinul lor, buna ideea jamis
|
La multi ani Razvan RAZ'U!
Distractie placuta la Suceava - banuiesc ca te duci. La fel si celorlalti participanti - Mishu, slip, Dragos si altii daca sunt. |
Quote:
|
Salutare baieti.
Sambata ajung si eu in Iasi la Biserica Sf. Parascheva stie cineva gasesc un magazin de piese auto cu piese si accesorii dacia in zona aceea.. |
in spatele mitropoliei este Unix Auto ... " la 2-3 pasi" :)
apropo ... vreau si eu o semnatura ca a ta .... dar cu vw golf 3 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O zi placuta! |
Cine ma poate ajuta cu o informatie.. am un motor de 1,2 16V 75CP.. as vrea sa stiu la ce turatie are cuplu maxim... si in legatura cu consumul.. de ex daca merg subturata imi creste consumul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning