![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nightdevil vad k nai tinut cont de ce ti-am zis... tisc tisc... dar ai avut dreptate... ceilalti nu vad greselile :lol:
|
asa domnu night.....mistoace toate,dar.....350-ul sta ca naiba in background ....zici k ara cu spatele in pamant....la bora reflexia aia in pamant e gresita....nu ar trebui sa fie perpendiculara pe masina,ci fix invers...mai cauta poze pe net...niturile alea nu sunt prea reale si sunt niste linii cam zimturoase la bara fata jos....iar la ultima in afara de janta spate blurry nu vad greseli....
p.s. cand dracu ai timp sa lucrezi atat? |
2 Attachment(s)
Not much done :roll:
Cabriolette :arrow: |
jantele sunt de slaba calitate ,mai ales cea fata dar a iesit misto efectul de decapotabila,pare cat de cat reala
|
mie mi se pare chiar ok masina ..
|
Quote:
|
Quote:
Gabi ... curata .. nu vad greseli ... |
Ace Axel lasane frate ka tu vezi in X :D
pufi ..aia cu umbra e la misto :)) si timp nu am sunt facute in timp asa dar nu le postez ..am mai multe .. |
lasa ma k vezi tu in w :lol:
|
2 Attachment(s)
update .... btw fuck hulk :lol:
|
2 Attachment(s)
Nissan 350Z => restul ziceti voi ...
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2am mai facut si eu un nissan...asa ca premiu ca am chiulit de la ora de mate:D
bagati mare la el.... |
Roata spate e stramba in rest e foarte tare !
|
L33L00 ... farurile ink nu au reflexia si oglinzile inca nu au culoarea ...
wlady ... pragu de prosta calitate (se vede ca l-ai marit) ... aerisirea din "masca" ireala ... jante blurry ... piciorul departat al eleronului (care se vede prin geam) e prea departat ... frost_dani ... selectii strambe pe la gume ... diferente de culoare la cauciuc ... spoileru parca nu e f bine centrat ... umbra nasoala sub masina ... nu ai modificat deloc spoileru spate ... |
2 Attachment(s)
ce zicetzi de paintjobu` mew???:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning