![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Salut
Va rog sa imi puneti si mie bara fata din atasament pe alb, semnalizarile fata albe, jantele si geamurile fumurii. Si va rog sa o faceti toata albe si din lateral Mersi frumos!! |
3 Attachment(s)
am si eu o intrebare? ce eleron ar mere pe dacia mea? dar sa nu fie mare, unu fain, modest! va rog ajutati-ma!!!!!!;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare baieti..m-a rugat un prieten daca se poate sa facetzi un Bad Boy look....la bmw-ul lui ...este e36 dar are capota de e46 ..vrea un bad boy rotunjit nu drept...si daca nu cer prea mult o buza sub bara ...multumesc anticipat
|
sandor406, ai eleron din fabrica. nu strica masina;)
laur_fcp, ca sa poata puna aceste jante trebuie sa schimbe puntile cu unele in 5 prezoane. nu stiu daca s'ar baga la asa ceva. in rest, arata fain |
Quote:
Respect ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poftim
laur_fcp, sunt de acord cu tine. |
vn23tdr, arata bestial cu jentile alea!;) oricine o fi proprietarul golfului, merita sa le puna!;)
|
1 Attachment(s)
salut as dori si eu un pic mai multe daca se poate si aveti timp
1 coborata mai jos 2 geamurile fumuri 3 niste praguri si un sfat da bine cu jantele astea sau sa le schimb ? |
sex99, io zic cai superba cu jentile aste!;) nu are rost sai pui altele!numa dak ai cv banuti , si nu ai ce face cu ei!:))
|
is frumoase ma sex...pe cat is ..pe 17?
|
Da bine de tot cu jantele, nu are rost sa le schimbi, trebuie doar sa iti pui folie si neaparat de o cobori cat mai mult, poate chiar sa evazezi putin aripile. Si praguri nu iti recomand sa ii pui.
|
jantele sunt pe 17 de coborat stiu ca trebuie daia si vreau sa vad ce fel arata :D
|
10 Attachment(s)
buna va rog facetiva timp si de masina mea :( as vrea sa ii faceti ceva special la ea nustiu sigur ce :D poate o culoare negru mat niste faruri alte jante ;spoliere ; suspensi sport... habar nu am dar as vrea sa fie schimbata ca sa am un model pe viitorul apropiat cum sa o modific ; un bad boy look ? ? nustiu ce sa zic.vreau ceva spectaculos si am vazut ca va pricepeti.. mss mult:lol::lol:
*as vrea totusi daca se poate sa se pastreze si un cleen look sau si cleen si ceva turbat :X:X:X ca sa imi fac o idee cum e mai faina si ca parere sa imi pun jante ceva ca si astea? sau puteti voi alt model daca e naspa asta :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning