Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Jackie24 14-11-09 13:56

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

4 Attachment(s)
Salut

Va rog sa imi puneti si mie bara fata din atasament pe alb, semnalizarile fata albe, jantele si geamurile fumurii. Si va rog sa o faceti toata albe si din lateral

Mersi frumos!!

sandor406 14-11-09 16:53

3 Attachment(s)
am si eu o intrebare? ce eleron ar mere pe dacia mea? dar sa nu fie mare, unu fain, modest! va rog ajutati-ma!!!!!!;)

laur_fcp 14-11-09 17:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dacia_wrc (Post 2801874)
e buna?:)

Revin si eu cu o poza. Sper sa iti placa !:arrow:

RIcKO 14-11-09 18:11

1 Attachment(s)
salutare baieti..m-a rugat un prieten daca se poate sa facetzi un Bad Boy look....la bmw-ul lui ...este e36 dar are capota de e46 ..vrea un bad boy rotunjit nu drept...si daca nu cer prea mult o buza sub bara ...multumesc anticipat

dns_dns 14-11-09 18:30

sandor406, ai eleron din fabrica. nu strica masina;)
laur_fcp, ca sa poata puna aceste jante trebuie sa schimbe puntile cu unele in 5 prezoane. nu stiu daca s'ar baga la asa ceva. in rest, arata fain

laur_fcp 14-11-09 18:34

Quote:

Originally Posted by dns_dns (Post 2807534)
sandor406, ai eleron din fabrica. nu strica masina;)
laur_fcp, ca sa poata puna aceste jante trebuie sa schimbe puntile cu unele in 5 prezoane. nu stiu daca s'ar baga la asa ceva. in rest, arata fain

Ai dreptate, dar daca e sa luam toate masinile din topic supuse VT-ului sa vedem pe cate prezoane au rotile, si dupa sa vedem ce jante au fost puse pe ele, nu stiu cate ar avea acelasi numar de gauri/prezoane.

Respect !

VN23TDR 14-11-09 18:47

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dns_dns (Post 2806710)
asa ceva?

Da merci. Incearca pe poza asta.. ca nu prea se intelege pe aia.. te rog.

dns_dns 14-11-09 21:11

1 Attachment(s)
poftim

laur_fcp, sunt de acord cu tine.

sandor406 14-11-09 21:13

vn23tdr, arata bestial cu jentile alea!;) oricine o fi proprietarul golfului, merita sa le puna!;)

sex99 14-11-09 21:17

1 Attachment(s)
salut as dori si eu un pic mai multe daca se poate si aveti timp

1 coborata mai jos
2 geamurile fumuri
3 niste praguri

si un sfat da bine cu jantele astea sau sa le schimb ?

sandor406 14-11-09 21:20

sex99, io zic cai superba cu jentile aste!;) nu are rost sai pui altele!numa dak ai cv banuti , si nu ai ce face cu ei!:))

johnsonxxl 14-11-09 21:20

is frumoase ma sex...pe cat is ..pe 17?

D0ryN 14-11-09 21:20

Da bine de tot cu jantele, nu are rost sa le schimbi, trebuie doar sa iti pui folie si neaparat de o cobori cat mai mult, poate chiar sa evazezi putin aripile. Si praguri nu iti recomand sa ii pui.

sex99 14-11-09 21:28

jantele sunt pe 17 de coborat stiu ca trebuie daia si vreau sa vad ce fel arata :D

sirbuletz 14-11-09 21:40

10 Attachment(s)
buna va rog facetiva timp si de masina mea :( as vrea sa ii faceti ceva special la ea nustiu sigur ce :D poate o culoare negru mat niste faruri alte jante ;spoliere ; suspensi sport... habar nu am dar as vrea sa fie schimbata ca sa am un model pe viitorul apropiat cum sa o modific ; un bad boy look ? ? nustiu ce sa zic.vreau ceva spectaculos si am vazut ca va pricepeti.. mss mult:lol::lol:

*as vrea totusi daca se poate sa se pastreze si un cleen look sau si cleen si ceva turbat :X:X:X ca sa imi fac o idee cum e mai faina

si ca parere sa imi pun jante ceva ca si astea? sau puteti voi alt model daca e naspa asta :???:

All times are GMT +2. The time now is 03:07.

- Copyright 2026 4Tuning