![]() |
|
re: Club Ford Capri
si pe unde gasesti piesele ?la magazin de piese auto?
Daca cel din filmulet ii capriul tau arata super bine poza cu capota si filtrul de aer nu ai?is curios cum arata |
Quote:
|
Quote:
Nu e capri,e taunus :-) https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...ml#post1769664 https://forum.4tuning.ro/85-arad/2193...ml#post2645791 |
Si eu am patit asa ceva cu o pompa de apa noua, dupa 2-3 saptamani a inceput sa huruie dar n-am mai inlocuit-o ci am schimbat motorul complect. Bineinteles ca nu numai din cauza pompei care huruia...
Ai reusit sa termini repede cu reconditionarea motorului si a iesit foarte fain. Si sunetul esapamentului e super. Cred ca ar fi interesant si un filmulet cu Taunusul in miscare, cu motorul folosit 'in forta' si esapamentul 'bolborosind' suparat la turatii mai ridicate. Banuiesc ca o sa modifici si capota, sau revii la filtrul de aer dinainte ? Mult succes in continuare ! |
Dupa rodaj fac un film, capota am modificat-o inainte sa am filtrul :-)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1222107080 |
nu am fost atent... oricum arata super bine si suna la fel
|
Quote:
Quote:
|
kk mersi oricum
|
Stie cineva ce posibilitati sunt pt a trece pe diferential autoblocant?
|
diferential de 2.8i special. singurul autoblocant de pe capri. gasesti cam la 300-700 de lire in anglia in functie de starea lui sau daca e reconditionat. gasesti si quaife, ei fac noi pt curse chiar. sper ca nu vrei sa il pui pe 2.0...
|
Sau il poti face in Ungaria cu 500 E
|
10 Attachment(s)
salut, in sfarsit ma apuc de treaba; asa arata inainte si sper mai bine dupa
o sa mai pun poze in functie de meserias cum evolueaza cu lucrul la caroserie |
Spor la treaba, si sa ai noroc de meseriasi buni !!! Cum este cu motorul, parca luase-i o Sierra pt transplant ? Sau cu Sierra era altcineva ?
Quote:
Ce vreau sa spun este ca la motoare mai mici, la puteri sub 150 cp, LSD este o cheltuiala care s-ar putea sa regreti c-ai facut-o. Silencer Power e partizan LSD si in mod sigur el iti poate explica cel mai bine cum se poate face practic. |
Multumesc pt. info ,nu e o necesitate , dar mi-ar fi placut pt cate un mic derapaj :-)
|
@costybanica: ai putea(daca nu exista deja) sa-ti faci un thread in rubrica masina mea in care sa tii evidenta restaurarii. o sa ai un portofoliu mai adunat acolo decat aici unde trec pagini intregi de offtopic pana apare ceva interesant.
@criss: si mie mi-ar fi placut un lsd dar am considerat ca pe 2.3 nu se explica deloc, plus ca nu prea cred ca o sa fac derapaje cu masina mea. @capricosti: masinile din 2009 au ceva mai evoluat decat un lsd, au sisteme electronice care permit derapaje controlate in functie de setari(sport, race) deci automat un lsd ar fi fost mai incurcator pentru ele probabil. eu stiu de la un posesor de st ca are autoblocant pe el. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning