![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Am facut topicul sticky. Spre rusinea mea, trebuia mai demult.
Sunt topicuri separate despre costa zilelor noastre si despre pilotii de azi. Aici nu strica sa invatam zilnic lucruri noi despre trecutul si istoria motorsportului. Domnule TG53, desi banuiesc ca nu e usor, dar daca ati scoate si niste imagini de la arhiva, tare ne-ati bucura pe toti! :) |
1 Attachment(s)
Cornel Motoc - MP BUCURESTI 1981
|
din pacate mult mai multe poze sau altele nu am,mult prea mult nici nu am avut si o parte care a ramas in Romania au fost depozitata intro pivnitza si au fost distruse de o inundatie,impreuna cu multe alte documente,desenele lui TG86,cutia secventiala samd imi pare rau,dar asta este situatia
ce inseamna topicul sticky,te rog sa ma scuzi dar eu sint de o generatie mai veche |
Quote:
am facut de asemenea si o pauza in memoria lui Werner si numai cine la cunoscut poate intelege asta si 2 : tibi care are si el probleme dar care sau rezolvat si ma bucur...maine mai dam cu satarul in dusmani !!!:twisted: ...1/2 norma la fras :peace::peace: |
si la mine in localitate au instalat fibra optica,au facut o reclama teribila,dar inca nu functioneaza cum trebuie.Eu am refuzat,am ramas la batrana sirma si nu am probleme.
Dupa prima proba am hotarat ca tata si cu prietenul lui sa se ocupe intensiv de carena iar eu am sa ma ocup de motorul de 1300,pentru care am avut tot ce trebuie dar imi lipsea timpul si experientza cu motor Lada Din DDR de la prieteni mei am primit multe piese si foarte important multe sfaturi si citeva schitze si asa incet,incet a inceput motorul sa ia contur.Maine am sa continui cu detalii,atit cit imi mai amintesc |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Silviu Dinu - Schleiz 1988
(foto cu amabilitatea lui Ray Purucker ) |
ROAD ..ATENTIE! Conform certificatului de nastere se scrie Sylvyu.
Mulțumesc pentru că scormonești și aduci amintiri. Mulțumesc și celor care scriu, amintind de frumoasele curse de altădată. Să auzim și de mai bine. |
Cornele,se pare ca asta cu englezismele este o problema generala si in Germania,ai chiar impresia ca li sau terminat cuvintele in jargonul de prescurtari la BMW cred ca la ora actuala exista peste 2000 de prescurtari,unele din germana,unele din engleza si cea mai mare belea engleza combinata cu germana nici cei care leau inventat nu le mai stiu
maine am sa incep cu motorul,dupa cite imi amintesc supapele de admisie serie au fost 37 mm,evacuare 31,5mm |
Quote:
|
Quote:
|
Azi e o zi mare: s-a născut Tibi GEDEON.
La Mulți Ani, Tibi, să fii sănătos și voios și să ne spui mereu cāte ceva despre cursele de altădată. Dumitru RUSĂNESCU |
La multi ani!
|
La multi ani cu sanatate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning