Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

aleks 10-09-08 11:31

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

cilit bang!
acum curata murdariile de 2 ori mai bine :lol:
cu alte cuvinte, iar curatenie pe topic. make love(cu femei de preferat) not war :D

Al3xxx 10-09-08 11:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1743659)
cilit bang!
cu alte cuvinte, iar curatenie pe topic. make love(cu femei de preferat) not war :D

da aleks multumim fara tine nush ce ne-am fi facut :)

buna remarca din paranteza ca apoi cine stie ce se mai intelege :)))))))))))))))))

JUPAN_EMY 10-09-08 11:35

Gata Aleks ... promit ca nu ma mai cert cu ei si nu le mai zic nimic la unii tartani... decat daca sunt provocat.
Imi voi rezolva problemele in afara forumului cum stiu eu ... de data asta va promit eu la unii ca ii pun la punct DEFINITIV.
Zambiti maine va fi mai rau ! :))

Al3xxx 10-09-08 11:37

okey
vezi ca se poate rezolva si altfel decat prin cearta ! :)

ps : de ce nu ai pus folie si pe fata la bertone ? ca parca ii venea mai bine sa fie toata neagra

JUPAN_EMY 10-09-08 11:42

nu am avut bani :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Al3xxx 10-09-08 11:45

eee k.k.t

mai frumos s-ar fi vazut sa ai si geamurile fata foliate ca si asa ai jumate din masina neagra si cu geamurile negre era un contrast smecher ....

danuuu 10-09-08 16:04

https://www.youtube.com/watch?v=aGD6E...eature=related

JUPAN_EMY 10-09-08 16:35

in sfarsit un post ca lumea.... de-al stim noi cui :)) foarte elocvent pentru ciobaneala ce va fi.... :))

danuuu 10-09-08 19:01

adevarul e ca unii dau dovada de o ciobaneala crunta....atat in viatat de zi cu zi...cat si pe forumul asta...........

markizu 10-09-08 23:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1743659)
cilit bang!

Aleks baga tata nufarul ca e mai tare ....:-)

off eu zic sa restrictionam accesul la acest forum prea multi ......

MadCow 11-09-08 14:41

Re: masinile modificate din bacau

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1743575)
Vrem sa organizam ceva scurt si frumos... caci nu stiu daca ai aflat ca a aparut si un RS4 de 520 Cp. Si noi visam sa ne dam la el cu un cazan/cratita/oala... sau cum mai numesti tu KADETT-ul. O zi buna.

a fost aseara treaba iar kadetul a mers excelent. la 1 bar diferenta dintre ele e de max 1 metru. daca kadetul avea arcul pt actuator si tinea 1,2 bar probabil era in fata :).
concluzia ar fi ca merge binisor RS4-u' :)

JUPAN_EMY 11-09-08 14:55

no comment... kadettul rulz
Ce sa mai spun daca punem arcul pe actuator sa faca presiune 1.2 sau 1.3 ... doamne fereste isi ia RS - ul cateva masini ... distanta in spate.
Am o satisfactie deosebita sa ii vad pe unii de pe aici cum se zvarcolesc ca ramele de dusmanie....

JUPAN_EMY 11-09-08 15:31

am citit intr-o carte ca ciobaneala ar fi la mult mai mare pret decat lipsa de coloana vertebrala... etc etc etc .... :))

-ZZ- 11-09-08 16:18

eu vad ca cei ce se agita mai mult ...cam tot voi astia cu cazanele sunteti...eu imi vad de treaba mea nu ma pun cu racerii "ca este periculosi" si cred ca nici omu din rs4 nu se oboseste prea mult ,ca dupa curse el ramane si se plimba intr-o masina de 80000 frumoasa , puternica si confortabila si tu sau altzii doar cu povestile si cazanul.Hai sa nu amestecam borcanele ca sincer nu are rost .

JUPAN_EMY 11-09-08 17:04

ba chiar s-a obosit.... si tremura aseara....de draci ...si cel mai tare ca vad ca nu este singurul .... dar na ... o masina de nu stiu cate zeci de mii cu alte zec ii de mii bagate la motor .... lol etc.

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning