![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
frate....vedeti ca aia nu e corsa mea:|....corsa mea e:
scuze de off topic dar a trebuit sa inchid discutia asta:) |
PFFFF....MII DE SCUZE! :oops::oops::oops::oops: SCAPATIMA DE RACEALA ASTA CA MA IA NASOLU...scuze din Nou! :rolleyes2:oops::cry:
|
2 Attachment(s)
asta e prima masina la care nu iam gasit alte jante :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Hahaha !!! Foarte tareeeeee !!!
|
Foarte frumos!:shock:
|
Quote:
Frumos sper sa fie un battle tare :) |
Quote:
mii de respecte pentru masina asta e cu adevarat wow :O....bv |
Quote:
Cred ca am meu o sa iasa o panarama nu gasesc bara:sad: |
frumos BMW-ul , da ai mici probleme , aripa spate este ireala ar mai trebui ceva reflexi si sub prag nu prea se vede umbra ....... ;)
|
omb cauta si un eleron...ca ar da super....
|
Ms de comm baieti ... o sa ma conformez spuselor date .... ady am lucrat la aripa aia spate cat am lucrat la restul masinii ca sa o fac cat mai bine si stiu ca nu a iesit ..o sa mai incerc .
|
2 Attachment(s)
honda integra..........
|
Quote:
Hai sa-ti spun parerea mea : capota nu e cea mai buna alegere, nu-mi place ce ai facut la geamul din dreapta spate ( are o nota noobish ), cauciucul a disparut prea brusc in umbra ( puteai face c/p la un alt cauciuc ). Cred ca masinuta asta merita un alt background care sa o puna in valoare ;). Asta e parerea mea :) |
2 Attachment(s)
un evo
|
interesant....chestia e ca l-ai stricat cu priza pe lateral
|
O SINGURĂ LUCRARE PE ZI ! - Gabi |
2 Attachment(s)
n-am vrut sa exagerez. :rolleyes2
|
nice one :D
|
cipskate69 frumos:-) maine il termin si eu pe al meu:twisted:
|
2 Attachment(s)
de sambata am inceput sa ma joc si eu putin cu Photoshop-ul ...de fapt sa ma joc si eu cu masinute :D
asa ca m-am jucat un pic si cu NOVA Gt, partial proprietate personala, partial proprietatea cumnatului meu ...ce a iesit vedeti mai jos .. astept ciocanele in cap :D avand in vedere cat de putina experienta am cu Virtual Tuning-ul, mie imi place cum a iesit |
sincer ar trebui sa tii cont de tutoriale... a iesit totusi binisor, dar este ireal
bafta |
eu tin cont de ele , dar nu tin ele de mine :d deh ..e mai greu la inceput . faza e ca nu prea imi ies selectiile ... ba imi tremura mana , ba imi scapa , etc ....
|
1 Attachment(s)
opss s-a spart:lol: ce ziceti merge sa pun carbon pe capota?
|
Pānă la carbon pe capotă, fă ceva cu aripa spate, că arată precum pumnul īn ochi ! Strică toată munca de pānă acum.
|
Quote:
eu zic sa te mai uiti putin la eleronu ala...pare cam sucit si ireal...;) |
clar.eleronu.aripa spate nu sunt prea stralicite
si scapa de " pata " aia care cred ca ar trebuii sa fie lumina:-P:rolleyes2 |
Ms pentru sfaturi!am sa incerc diseara sa retusez.La eleron am sa mai pun niste reflezi si sal mai asez ca decat,dar la aripa chair nu stiu ..cei sai mai fac:sad:
|
Quote:
|
pai pe polygonal mi se pare ca imi ies colturile aiurea .... deh ... mai am de invatat .... MULT
oricum , mersi pentur sfat , o sa incerc si cu 0,4 |
ca sa nu iasa asa de aiurea dai zoom si mergi din aproape-in-aproape, click dpa clic si pozi optine si ceva rotunjit, e necesara multa rabdare..
|
da nu mai simplu invata sa foloseasca pen tool?
@geox':fa si continuarea eleronului prin luneta;) |
e bun si asa cu pen tool dar intai trebuie sa invete sa faca selectii si sa utilizeze cu 'finete' mouse-ul pentru ca e la inceput... in incepator nu va folosi niciodata pen tool-ul la maxim decat daca incepe treptat...si in plus e si mai greu... dar hai ca o dam in off topic... asa ceva trebuie discutat la sfaturi
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu sa fac BMW-u.Nu ma stiu sa fac wide body prea bine dar am incercat...
Sincer mie imi place cum a iesit...acum..ziceti si voi..?? |
1 Attachment(s)
Bmw:sad:
|
Quote:
caronul de pe capota nu imi place...nu e real. si nici eleronul nu e stralucit in rest e frumusel bravo |
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Revin si eu dupa o pauza de 1 an :rolleyes2
|
puteai makr sa stergi scrisul acela despre impreza :lol:
in rest..... jantele sun iluminate prea puternik pt acel bg...iar umbra nu se pupa deloc cu restul fundalului si nu da acea senzatie de realism..;) bafta in continuare |
2 Attachment(s)
hai cu un seat toledo :D
|
Quote:
e prea toony unde ai facut mai luminat.e prea luminat incearca sa ii bagi niste reflexii momentan nu am timp de ajutat..dar am incercat si am zis cat am putut:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning