Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

ESPinoza 13-10-07 20:10

Re: Masini tari vazute la noi !!!

10 Attachment(s)
ferrari f430 cabrio in iasi + cateva de la rex care le aveam prin telefon

Andreus 13-10-07 22:47

ESPinoza,masina apartzine cumva unui pusti ? scuze de off topic....

Evil Yuri 14-10-07 09:10

1 Attachment(s)
Revenind ontopic, am vazut ceva interesant. Poate spune cineva despre ce masina e vorba ?

BH 07 MDF 14-10-07 09:17

Kagheu :D
Are topic cu masina pe vwforum :-)

ESPinoza 14-10-07 10:03

Quote:

Originally Posted by Andreus (Post 1148058)
ESPinoza,masina apartzine cumva unui pusti ? scuze de off topic....

era la un 30 si ceva de ani soferu

Vladz 14-10-07 12:28

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1147371)
Da...te inseli.

in noul cod rutier specifica , ca trebuie purtat " placuta de forma ovala cu simbolul RO "

EaGle 14-10-07 12:43

stau si ma intreb....oare ce sens are? ..nu e deja scris la numar RO ?! :rolleyes2

CT-87-ADY 14-10-07 18:24

acum nu mai este scris!

Evil Yuri 14-10-07 20:01

Ba mi se pare ca inca mai este scris. Nu e scris RO ? Asa cum la Spania e ES, la Italia e IT si alte alea ? In al doilea rand, codul rutier este pentru Romania. Cand ai intrat in Bulgaria, nu mai are nici o valoare si te supui codului lor rutier. Adica daca ei vreau sa ai lipit colant cu tara din care vii, tre sa lipesti, daca nu, codul romanesc nu te poate obliga sa porti colant in alta tara.
Gresesc undeva cu rationamentul ?

Xel'Naga 15-10-07 01:04

2 Attachment(s)
2 poze si de la mine :lol: :twisted: :idea:

-LEXION- 15-10-07 01:22

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1149108)
Ba mi se pare ca inca mai este scris. Nu e scris RO ? Asa cum la Spania e ES, la Italia e IT si alte alea ? In al doilea rand, codul rutier este pentru Romania. Cand ai intrat in Bulgaria, nu mai are nici o valoare si te supui codului lor rutier. Adica daca ei vreau sa ai lipit colant cu tara din care vii, tre sa lipesti, daca nu, codul romanesc nu te poate obliga sa porti colant in alta tara.
Gresesc undeva cu rationamentul ?

Pe noile numere, acum ca tot am intrat in UE , va ramane tot RO, dar in loc de steagul Romaniei va fi cel al UE, asa cum e la Spania si Italia cu E si I si steagul UE pe fond albastru. Autocolantul nu e obligatoriu, am iesit din tara cu masina si acum, si cand erau vamile, si la controlul vamal sau controalele de rutina de pe traseu nu s-a luat nimeni de mine ca nu am lipit pe spate autocolant cu tara din care provin. Pe vremurile Daciei stramosesti era o insigna de plastic reflectorizant, cu litere in relief , care se aplica obligatoriu in spate langa numar, dar acum, fiecare face cum doreste, nu conteaza de unde vii, cat timp te intorci acolo , fara daune prea mari :lol:

EaGle 15-10-07 17:40

11 Attachment(s)
Luate dupa alt forum :roll: ..bonus ultima poza:masina din alta galaxie ,invizibila:shock:

CT-87-ADY 15-10-07 17:43

a8`ul nu este W12.... in cel mai bun caz este un 4.2L :)

limuzina 15-10-07 19:13

eeeeeeeeee frate toate sunt din iasi!vezi ce tare e iasu!unde e vz ferrari?dodgeu e pe independente,,,viper

silviu_fxx 15-10-07 19:15

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1150474)
Luate dupa alt forum :roll: ..bonus ultima poza:masina din alta galaxie ,invizibila:shock:

Sunt din Iasi toate.

All times are GMT +2. The time now is 23:00.

- Copyright 2026 4Tuning