Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

mariustoc 15-01-12 20:55

Re: Live for Speed

mda....frumos event (cu exceptia celor de la inceput si a ghinionului meu din tura 48 in care eram pe locul 2)

eMH 15-01-12 21:22

DrifterGT, no offense, pe blogul ala scrie peste tot JDM si primele poze is cu un Audi R8...

DrifterGT 15-01-12 21:25

Blogul este creat pentru evenimentele JDM AllStars cum au fost cele de la Wembley.

Asta cu LFS sunt doar poze de la eveniment. Vezi poze de la JDM

:arrow: AICI

:arrow: AICI

PS: Am urcat pozele de la evenimentul de azi AICI.

konabike 16-01-12 12:52

Quote:

Originally Posted by MilTen (Post 4828875)
s-a cam anuntat destul de tarziu...

scz pt ceilalati...multi au lag....nu isi pastreaza ordinea si tot asa ..sapt viitoare se va organiza rally ! mapa nu se stie... o sa fie ceva gen vtm plecare doar o masina, atack time!

VTM ? adica o sa faca cineva un layout pe un track ?

s0r1n 16-01-12 13:28

Quote:

Originally Posted by MilTen (Post 4828875)
s-a cam anuntat destul de tarziu...

scz pt ceilalati...multi au lag....nu isi pastreaza ordinea si tot asa ..sapt viitoare se va organiza rally ! mapa nu se stie... o sa fie ceva gen vtm plecare doar o masina, atack time!

Eu ma bag .. si poate nu mai intra oamenii gen krypton care nu intelege ca trebuie sa se mearga cu 80 ... :)

Numai bine ! :)

MilTen 16-01-12 16:44

:)))oke.. va fi track VTM va fi in capu nostru ...dar va fi un ciruit de cunoastere apoi blana pt a scoate un timp cat mai scurt......

KrYpToN 16-01-12 17:55

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4829880)
Eu ma bag .. si poate nu mai intra oamenii gen krypton care nu intelege ca trebuie sa se mearga cu 80 ... :)

Numai bine ! :)

Sorine mai taci in .... esti dus cu capu??? Am fost lovit si m-am dus la loc unde eram in spatele lu marius dar tu ca un.... nu stiai ati jucat murdar la primu tur cu safety car .. si tot de mine zici ca sunt "destept" in ... uitete la tine si dupa vorbeste

s0r1n 17-01-12 20:32

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4830317)
Sorine mai taci in .... esti dus cu capu??? Am fost lovit si m-am dus la loc unde eram in spatele lu marius dar tu ca un.... nu stiai ati jucat murdar la primu tur cu safety car .. si tot de mine zici ca sunt "destept" in ... uitete la tine si dupa vorbeste

Vrei sa incepem sa vorbim murdar ? ...
Sti ce faceai tu ?! .. Erai unu dintre toti ceilalti ofticati care erau in spate ,si nu mai mergeai cu limitatorul ... si vroiai sa te duci in fata .

Am incheiat discutia !

KrYpToN 17-01-12 20:40

eram al 4 lea tu erai in spatele meu:P Mai gandestete

240sx 17-01-12 21:42

nu a facut "prostii" de asta 2 runde de ce ar face la a3a?? oricum nu castiga nimica daca era in fata ta :lol:

DrifterGT 17-01-12 22:04

Am căutat īn replay și cel mai 'rău jucător' a fost acesta:

http://i40.tinypic.com/rrjncw.png

Care are banned la toate competițiile de le mai ținem de acum. După a fost Booster care a primit 1 kick pentru crash și după a reintrat și s-a dus īn față și ne-a bușit pe toți drept urmare a primit banned și el.

Au mai fost 1-2 care tot așa au făcut crash intenționat și au luat și ei banned.

Cāt despre Krypton a mers foarte ok și prima data, și a 2-a și a 3-a. :boogy:

Puskin 18-01-12 16:25

ce bine ca nu mai m-am bagat in "competitii" de-astea, oricum nu ai cu cine...

Cristi.megane 18-01-12 16:52

3 Attachment(s)
Pe cruise..

eMH 18-01-12 17:34

Deocamdata pe ce server jucati? Drifturi, in special...

MilTen 18-01-12 22:16

nu e nici un drift e serv lislon am facut alta harta;) new track,new layout for cruise

All times are GMT +2. The time now is 07:21.

- Copyright 2026 4Tuning