![]() |
|
Re: Live for Speed
mda....frumos event (cu exceptia celor de la inceput si a ghinionului meu din tura 48 in care eram pe locul 2)
|
DrifterGT, no offense, pe blogul ala scrie peste tot JDM si primele poze is cu un Audi R8...
|
|
Quote:
|
Quote:
Numai bine ! :) |
:)))oke.. va fi track VTM va fi in capu nostru ...dar va fi un ciruit de cunoastere apoi blana pt a scoate un timp cat mai scurt......
|
Quote:
|
Quote:
Sti ce faceai tu ?! .. Erai unu dintre toti ceilalti ofticati care erau in spate ,si nu mai mergeai cu limitatorul ... si vroiai sa te duci in fata . Am incheiat discutia ! |
eram al 4 lea tu erai in spatele meu:P Mai gandestete
|
nu a facut "prostii" de asta 2 runde de ce ar face la a3a?? oricum nu castiga nimica daca era in fata ta :lol:
|
Am căutat īn replay și cel mai 'rău jucător' a fost acesta:
http://i40.tinypic.com/rrjncw.png Care are banned la toate competițiile de le mai ținem de acum. După a fost Booster care a primit 1 kick pentru crash și după a reintrat și s-a dus īn față și ne-a bușit pe toți drept urmare a primit banned și el. Au mai fost 1-2 care tot așa au făcut crash intenționat și au luat și ei banned. Cāt despre Krypton a mers foarte ok și prima data, și a 2-a și a 3-a. :boogy: |
ce bine ca nu mai m-am bagat in "competitii" de-astea, oricum nu ai cu cine...
|
3 Attachment(s)
Pe cruise..
|
Deocamdata pe ce server jucati? Drifturi, in special...
|
nu e nici un drift e serv lislon am facut alta harta;) new track,new layout for cruise
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning