![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
niciodata nu o sa ti dai seama care cum sunt pentru ca intotdeauna se fac nspe mii de bisericute, asta e si motivul pentru care multi au renuntat sa mai vina la intalniri :)
|
Quote:
Eu unu nu vad rostul lor... Numai bine! :paper: |
Quote:
|
eu stiam ca bisericile se fac de catre preoti ......incurcate sunt caile Domnului
|
Quote:
La preoti bisericutele se numesc schituri:))) :paper: |
poate se mai dau si oameni mai de o parte sa vorbeasca ceva mai personal :))
|
Quote:
|
Quote:
|
deranjeaza adevarul ? ia zi , cum a fost ultima intalnire la care am fost eu ?
|
Quote:
Quote:
Cum a fost pt cine!? pt el sau pt tine!? :)) :paper: |
Quote:
e normal sa ti se para bisericutze daca vi si stai 30 min si pleci.stai pana la capat si integreaza-te. cine vrei sa te bage in seama, daca vi tot felul de afirmatii dastea pe forum? cand sunt mai mult de 20 persoane, ce vrei, sa stam toti in cerc si sa spunem cate un banc de fiecare? stai si tu la o italnire pana la capat si ai sa vezi cum e. |
Quote:
Quote:
e si normal sa plec din moment ce vad ce dispareti toti si va impartiti in 1312451141 bisericute, nu crezi ? |
Concluzia.. ? frate veniti cu bisericutele de acasa =)) am oprit si filmu sa ma uit la discutii :)) "PA SISTEM" :))
|
Quote:
Numai daca vine unu care iti atrage atentia sau face ceva sa fie toata lumea atenta.. gen o povestire hazlie... bancuri tari .. o idiotenie.. plm.. Am impresia ca asta e o problema de a ta cu bisericutele... Bisericuta e cand nu te baga nimeni in seama la nici o intalnire unde trebe sa te simti ca nu ai ce cauta.. dar nu ca azi vorbesc sau te baga in seama si mai incolo vorbesc cu altcineva si u ramai cu 4 5 prieteni.. :))) Plm nici cu rudele nu stai in permanenta :)))) Gandeste-te bine la ce zici ca sari in alte alea :)))) Numai bine! :paper: |
si la intalniri se discuta un singur subiect, cunoscut de toti? poate eu cu syd discutam de VW ca avem amandoi. poate restu discuta de bmw ca doar asta au in cap...nu m-as putea baga eu in discutie cu ei, sa zic de motoare de bmw unde nu stiu nimic. poate anumite subiecte plictisesc pe ceilalti.
eu nu am mai auzit pe altcineva vorbind de bisericutze, decat pe tine. poate ai tu o problema de integrare.eu pe bulevard ma inteleg cu toti si vorbesc cu toti in masura in care ma pricep. si stau la intalniri pana la capat. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning