![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
vreau sa anunt k la valcea1 a anuntat gutau k incpand din luna martie se va ocupa te absolut toate artere principale din ramnic.....nu sa putut face nimic deoarce a trebuit schimbata toata canalizarea din ors....iar vremea nu i`a permis sa inceapa lucrarile la carosabil....a mai zis...k 2010 va fi ce`a mai mare realizare din tara aici la ramnic.....o sa avem cele mai bune drumuri din tara.....DOAMNE AJUTA!!!!!!
PS. dragi concitadini......va rog din suflet sa nu ne injurati primarul de mama`sa.....:)):)) in rest.....baga`ti gospodareste injuraturi........spor la injurat! |
ehe...cu pasii astia asa rapizi:))))nu o sa-i mai ajungem niciodata pe americani:)))
|
e bine ca se apuca din martie....atunci o sa ma apuc si eu sa mi "repar" masina :))
|
e bine si atunci .... decat deloc :P
|
care ai wormsu' acasa ? sau bomberman ? ca mi veni o pofta nebuna sa joc unu din ele :D
|
o cotiera calumea de unde se poate cumpara ?:D
|
Quote:
|
ms, m-ai ajutat enorm 8-|
|
autogara
|
am vazut vreo2 modele frumoase la 65 lei dar nu stiu cat de bune sunt :-s, daia intrebam :D ...:P
|
kre stii unde pot gasi un aparat de vopsit pt tatuaje pe masini k ma bate gandu sa ma apuc de tatuaj masini:P:)
|
mitza- : sfatul meu nu lua procarii dalea...am avut si eu 2 pe fostul cielo si in 2 sapt au inceput sa scartzaie,nu se mai inchid bine,se rup clemele....sunt instabile..acum e treaba ta...daca tot esti croit pe una..makar ia una daia mai ieftina,sau cea mai ieftina sa nu iti para rau de bani,,
|
si atunci de unde sa mi iau ?:(
|
pai nu m`am referit la locul ala..sau la cotiaerele de acolo..pur si simplu stii cum e..ce nu e original..nu da bine...incearca sa iei de la o masina ca a ta care e avut cotiera...daca nu nush ce sa zic..incearca cu dastea ieftine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning