![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) am avut si eu masini ford, chiar 2, dar consumau ceva, nu mergeau doar pe vapori. daca sunt asa bune si se vand ca painea calda cu tot cu designul lor eco de ce acum au oferte la noul focus de minus 3500 euro din pretul afisat? am amic cu fiesta care de noua la nici 5000km nu ii mai arata corect consumul de carburant, probabil tot din cauza ca sa creada ca merge doar cu aer. :) in concluzie nu recomand nimanui de aici ford nici pe benzina nici pe motorina. |
Quote:
|
Quote:
"La aspirat limita s-a atins demult <40cp/litru" Asica, "La aspirat s-a atins demult sub 40cp/litru" - nu inteleg ce vrei sa spui!? |
limita s-a atins demult, este sub 40cp/litru.
Scuze pt exprimare. |
Quote:
Faptul ca are unghiul de bracare mai mare nu inseamna ca si consuma mai mult.. poate se conduce mai greu decat un hatchback/compact, dar nu cred ca mai greu decat un sedan de 4.5m. Quote:
http://www.car-emissions.com/cars/in...0estate/page:3 Quote:
Quote:
|
A-mi aduc aminte cand aveam benzinare. Probleme, cu delcou, ca trebuie schimbate bujiile, apoi fisele, apoi mai erau la masinile cu carburator care aveau platina, ca platina trebuia de fiecare data curatata cu smirghel, ca se tot lipea. Dar problema cea mai des antalnita la benzinare, este : relantinu. Eu cate benzinare am avut, la toate, relantinu era instabil, se tot misca. Ba cobora an ture si tremura motoru, ba a-si revenea la loc. Si la masini mai noi, pe benzina, am vazut chestia asta, cu relantinu instabil. Treaba asta, este foarte des antalnita la benzinare.
|
Vezi ca ai luat MPG-ul din Imperial si l-ai transformat cu galonul US :)
Daca dai pe detalii, ajungi aici http://www.car-emissions.com/cars/view/8136 unde scrie 6.9 la extraurban. |
Quote:
The urban economy is measured using the test cycle known as ECE-15, first introduced in 1970 by EC Directive 70/220/EWG and finalized by EEC Directive 90/C81/01 in 1999. It simulates a 4,052 m (2.518 mile) urban trip at an average speed of 18.7 km/h (11.6 mph) and at a maximum speed of 50 km/h (31 mph). The extra-urban cycle or EUDC lasts 400 seconds (6 minutes 40 seconds) at an average speed 62.6 km/h (39 mph) and a top speed of 120 km/h (74.6 mph).[29] deci: Focus 2.0 16V ST170 Topspeed: 215 km/h Acceleration 0-100 Km/h - 8,2s Fuel consumption city - 12,4 l/100km Fuel consumption highway - 7,2 l/100km Combined - 9,1 l/100km; Quote:
. . |
aveam o complet alta parere despre GTR, credeam ca in adunatura asta de oameni care vor sa se afle in treaba ce frecventeaza forumu asta esti mai rasarit si pana acum chiar ai aratat asta, dar se pare ca m-am inselat.
eu sunt surprins ca stiu altii mai bine, care cauta niste cifre pe net (valorile date de mine sunt mai mari fata de ce declara producatorul, iar la 4000 ture masina are 160) fata de mine care o conduc zilnic. inca regret ca nu am ales golf 4 TDI, ca sa fiu in randul lumii :lol: |
Quote:
si daca la mine te refereai cu moda nici eu nu am golf 4, deci nici eu nu sunt in trend. :) |
Quote:
|
Sunt destule cazuri cand o masina "cipuita" are un consum mai mic decat alta "standard".
Cred si eu ca daca mai pune acolo un 0.3 la suta si ajunge la 8% se poate la 160 :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning