![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
cip... volan pe dreapta si scaun central....hmmm e prentru handicapati???(asa reiese din poza);)
|
imi plac mult lucrarile voastre facute cu brush....banuesc ca sunt facute in photoshop....eu lucrez cu jasc paint shop...daca stie cineva sa faca brush in paint shop,ias fi f recunoscator dak mar ajuta si pe mine..
|
Quote:
|
cip, eu cred ca ai progresat imens fata de acum cateva saptamani cand ziceai ca te lasi de vtuning, pentru ca toti iti enumerau greselile:D
arata ok, motorul ar putea fi imbunatatit, pare putin off-angle. |
Quote:
|
Quote:
|
poate facem un amical...:D
|
Re: De la Lancia la Trabant!
Quote:
|
mersi Nld.dupa cum vezi (daca se observa)am luat umpic stilul daciei tale...greseli ceva inafara de botu ala naspa? imi poti zice ?
|
1 Attachment(s)
.................................................. .....................
Din pacate nu mai am originalu dar va dati seama cum era...culoarea nu am schimbat-o |
motorul arata ciudat...si ai cateva selectii la care te-ai grabit.....totusi arata bine
|
2 Attachment(s)
n-am facut de peste un an nimic v.t. dar din diferite motive trebuia sa incerc modelul asta de prelude(brush) :arrow:
|
imi place ideea......
|
|
2 Attachment(s)
un opel corsa comment pls
|
1 Attachment(s)
am incercat o "tentativa" da update..incercare de a faca motoru sa nu mai "zboare" :oops::rolleyes2:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uitati si de la mine ceva nam mai postat pana acum
|
e36 coupe
2 Attachment(s)
|
Re: e36 coupe
Quote:
|
4 Attachment(s)
Feralfa Maranelo ....
prima poza e inspiratia , a 2 poza sunt liniile trasate de mine , si a 3 e conceptul ...daca vreti vipuri sa imi ziceti PS update |
Quote:
pt restu care ii vor zice:" da park te lasai"..nu mai ziceti..face vt ca ii place.. am asistat si eu la WIP..si ai lucrat mult frate..bravo.e super :D :rolleyes2 |
da` parca plecai...:|
|
Ai cateva zone low quality. Prin parbriz de'odata decorul este stramb. Sunt chiar 2 tipuri de interior...
|
mdea...ms aia chiar nu observasem ,,,o sa ai fac un update acum :D
|
2 Attachment(s)
si eu si eu,o lucrare mai veche!
... |
nimeni nic la masinuta mea?:D
|
Quote:
|
ms baietii :) e prima data cand atatea comentarii bune pt mine si nici o injuratura ...:)
|
2 Attachment(s)
ia uite...masina de fete...hihihihi
|
Quote:
e tare :-) |
@ pickone - bmw e36 - ai cam exagerat cu fibra de carbon, ai pus fibra si pe nasul masinii, e un pic aiurea, buna ideea cu oglinzi ferrari, dar parca sunt cam mari si alta nuanta, body kitt-ul e parca alta nuanta si pe mie unu bara fata nu ma prea incanta. Bafta! by the misto roti ;)
@mitza_pk- nissan sylvia S13 - body kitt-ul e blurry si alta nuanta de verde, la aripa spate se vede ca masina a fost rosie, jantele sunt interesante si carbonul mergea mai inchis la culoare. @C180 - Ferralfa - zuper tare ideea, arata asemenea unei masini noi (ne intrate in fabricatie) atat ca ai decorul din geamuri sa farurile cu defect. misto! ;) @Rorika - VW golf 1 - cauciucul din spate dreapta zici ca e taiat cu flexul....f ciopartit si colturos. unde e umbra? zici ca e din hartie fara umbra! |
frumusica masina de fetitze seby....
|
3 Attachment(s)
Prima mea tentativa de burnout..astept pareri din partea voastra
|
aa..am uitat sa specific...stiu ca dani(baiatu de langa masina)nu prea are cum sa ajunga cu picioru la acceleratie,dar...intelegeti voi ideea.
|
2 Attachment(s)
Si dak tot suntem la capitolu Renault..aceeasi masina in alta pozitie..
|
3 Attachment(s)
Quote:
SCUZE DE OFF-T!!!! :oops::rolleyes2:oops: |
off topic: cipskate69 nu de fiecare data faci o masina buna mai ai si greseli, cand ai inspiratie o faci bine dar cand nu ai inspiratie nu o faci bine,mai faci greseli dar se progreseaza incet incat nu de la incepator treci la avansat,una o faci mai proasta alta mai buna ca nu toata lumea s-a nascut invatata
on topic : Fily ai grija la selecti si la realism deoarece ca din cate stiu eu renault nu are tractiune spate dar na asa facem toata lumea la inceput |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning