![]() |
|
Re: Diverse discutii
Donule,uite asta e modelul,acum e o pb,am garantie la ele doar dak le montez intr un servis autorizat,le am montat singur,cine ma ajuta si pe mn sa mi zica un servis unde sa mi puna acolo o stampila pe certificat k le am montat la ei k nu as vrea sa pierd garantia k au 2 ani :( http://www.jbl.com/car/products/prod...at=MEL&ser=CSS
|
Nu garantez nimika.... dar.... du-te shi roaga-te frumos la service-ul Peugeot.... fostul Scenic Auto de la km6.... Give it a try.... sunt de treaba p-acolo oamenii... ;)
|
k ms,o sa incerc knd am drum pe acolo,mie imi trebuie doar o simpla stampila pe certificat,k d montat le am montat eu k deja aveam date gauri pe spate si nu avea rost sa ma duc sa mi le montez undeva sa mi ia o caruta d bani doar k mi le trantea acolo,oricum sper sa ma descurc,le dau si eu ceva la aia acolo d o cinste:D
|
Bafta multa!... crek o sa mearga.... nu-s chiar asha incuiatzi.... ;)
|
mda....pana la urma ma duc azi sa iau masina. cutia e in perfecta stare. :D
dar am alte prob :(. am o gaura in evacuare si ceva prob la un amortizor. sa ma..."alea alea" pe gropile din Ploiesti. si pe cine nu asfalteaza. le urez un Paste fericit...la 2 m sub asflatul cu gropi! |
Cine merge diseara la Bucuresti la NSL???
Mergem cu TICO POWA' - Business Class, la fumatori sau la nefumatori, Aer conditionat, geamuri manuale, radiocassetofon. Confort lipsa! :peace: Biletele se gasesc la casa de bilete. Rezervati-va locuri cat mai aveti timp. 5 RON de persoana (maxim admis 4 persoane cu shofer cu tot), pentru cat mai multa stabilitate. |
Quote:
|
va urez de pe akuma ...have fun...:)
|
Quote:
cand se mergea cu VR-u si trebuiau bani mai multi aveam mereu .... acum cand trebuie putini :sad: |
nu e vb numai de bani la mine...dar trebuie sa raman in PL!:)
|
de ce? :-P
|
Quote:
|
afara e frumos .... hai diseara sa facem ceva :-) sa profitam de vremea asta buna
|
facem ce vreti voi atata timp kt la ora 00:10 sunt in gara de vest...vb diseara la sala...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning