Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

florynvl (X29 ZMT) 05-01-10 18:20

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2949136)
sincer......e praf tot orasul valcea........

ai dreptate...

MiTzA- 05-01-10 18:30

au mai reparat din ce am vazut eu :D ...la carrefour unde era ditamai groapa, jos pe basarab la pasaj, la artemis...abia in martie cred ca o sa scapam de gropi, dar daca tot carpesc mereu, nu stiu cat vor rezista :)

cosmin_cosmin_1 05-01-10 22:37

dar n-ai vazut cum carpesc? in loc de gropi fac damburi, tot una

trafy-vr6 05-01-10 22:46

sa nu mai vorbim de: zona dovali ( cum iesi de sub pasajul hervil in dreapta sa mergi spre republicii), undeva la..200 m de cand iesi de sub pasaj e o portiune numai cu gropi si canale, esti nevoit sa mergi pe contrasens, alta portiune e cand cobori de pe arges...mai exact la intersectia cu luxor sunt numai canale si gropi, alta portiune e cand cobori de pe arges si faci stanga spre podu vinerii mari la fel, denivelari peste denivelari...., podurile sunt termiate..zici ca mergi pe shina de tren, pasajul de la cina e prea abrupt, pasajul din ostroveni prea abrupt, strada cu supca terminata, la pamant si lista poate continua...

MiTzA- 05-01-10 23:25

Lasa ma ca o sa asfalteze anu asta ( Asa zicea ) . Ar fi bine daca o sa mai avem masini cand vor pune astia asfalt "bun", ca tare imi e ca pana atunci ni le terminam toti ...

MiTzA- 05-01-10 23:31

Ministrul Sănătăţii vrea taxă pe viciu la suc, bomboane şi hamburgeri

Ministerul Sănătăţi intenţionează să introducă o nouă taxă, după cea de viciu, şi anume taxa pe fast food, pentru susţinerea programelor naţionale de sănătate.

?Intenţionăm introducerea unei taxe pe fast food, dulciuri, băuturi carbogazoase pentru susţinerea unor programe naţionale de sănătate”, a anunţat ministrul Sănătăţii, Attila Cseke. Acesta a spus că a cerut Comisiei de sănătate a ministerului o poziţie faţă de această propunere pentru a stabili cum pot fi aplicate aceste taxe. De asemenea, ministrul a precizat că va discuta şi cu producării şi distribuitorii acestor produse în legătură cu modalitate aplicării acestei taxe.

Ministrul nu a dat niciun fel de informaţie în legătură cu sumele pe care le-ar putea colecta la buget prin introducerea taxei pe produse fast food. Potrivit demnitarului, începând de marţi, pe site-ul Ministerului Sănătăţii este în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern de introducere a acestei taxe.

Taxa va fi procent din vânzarea produselor ?vicioase”

?Similară taxei de viciu, noua taxă va reprezenta un procent din vânzarea produselor fast food, iar fondurile pe care le vom colecta vor fi utilizate pentru suplimentarea fondurilor necesare derulării programelor de sănătate, dar şi a celor de investiţii în infrastructura din sistem. În aceaste zile am cerut Comisiei de nutriţie a MS să stabilească exact detaliile privind modul de aplicare a conceptului. Vom avea întâlniri cu producătorii şi cu cei vizaţi de această măsură”, a mai spus ministrul.

SURSA: MediaFax

Ce ziceti ? Suna bine, asa'i ?

Benzina, tigarile, acum sucul/fast-foodurile , ce mai urmeaza ?

kitz` 05-01-10 23:44

mare minune sa nu ne ceara taxa pe aer si pe lumina soarelui :):):(:(

mydream 06-01-10 02:16

in primavara am auzit ca se asfalteaza Calea lui Traian .... dar sper sa faca tot orasu :)

trafy-vr6 06-01-10 07:21

a luat gutau bani de la uniune sa refaca tot orasu, lucrarile trebuiau sa inceapa acuma cateva luni bune....

mydream 06-01-10 11:33

sper sa il asfalteze .... ca a terminat de facut parcari , trotuare si de pus borduri :)

IONUT-GBP 06-01-10 11:35

al dracu Gutau asta nu mai la mine nu a facut parcare

mydream 06-01-10 12:47

pai nu ai zis ca stai pe langa maternitate .... si e parcare facuta acolo :P la mine degeaba a facut daca nu ai unde sa parchezi :| dupa ora 8 nu mai gasesti un loc

L4uR 06-01-10 14:19

am vazut pe VTV ...tocmai au cumparat foarte mult material pentru carpirea gropilor:)...plus butelii cu arzatoare pentru a inaclzii materialu:))...

Provenzano 07-01-10 19:08

new shadows video:

https://www.youtube.com/watch?v=xXYbU-9iN-o

privat4u2 09-01-10 21:59

https://www.220.ro/e3Hhf0vmIB/Shadows-Team-Rm-Valcea asta e soundu de care ziceai provenzano???

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning