![]() |
Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
4 Attachment(s)
am reparat si eu trapa ca imi ploua in masina am desfundat canalele si uns sinele ceeva poze
|
Quote:
|
Quote:
|
singura solutie legala e sa ii pui inapoi 1.8 o inscrii pe numele tau apoi ii pui 2.0 il omologhezi apoi ii pui 2.5 il omologhezi si aia e..arunci un sac de bani aiurea doar pt a avea masina omologata...
|
Quote:
|
Cand te prezinti la rar cu masina in vederea schimbarii de propietar toate seriile respectiv caroserie si motor trebuie sa corespunda altfel nu ai nici o sansa de a lua indentificarea legal. (Poti da o atentie etc etc si poate iti va scrie in carte fara serie motor si mai bine !). Asa ca stai linistit urca 2.5 si rezolva tabla.Cheltuii foarte multi bani aiurea cum a zis si Adi. Acelasi lucru si daca vinzi masina si noul propietar va dorii sa o treaca pe numele lui nu va putea deoarece seriile nu corespund ! intelegi ideea. Rezolvarea problemei pe caz legal este ca vechiul propietar din carte talon etc sa se duca cu masina la rar sa faca omologarea noului motor de 1.8 ca cel vechi s-a gripat atuncea vei putea trece masina pe numele tau legal si dupa aceasta vei omologa 2.0.
|
sauuu...vezi cum aci sa dispara seria de pe blocul nou....apa cu sare:)) acid de baterie dupa...si cand te duci la rar zici ca asa ai luat si tu masina....faci contract de vanzare cumparare intre tine si cine e pe acte...iti scoti fiscalul si restul e cancan daca ai bani de taxa ..omolgari...o sa faci un calcul mai pui inca 2000 si la 3000 cred ca iti iei o coaja de afara mult mai tipla decat gunoaiele de la noi...si pe aia de afara o faci original shit si o inscri prin acr retromobil blah blah blah, dar o sa ai o baza buna...dreapta completa...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu are nimeni grille?mai am nevoie si de sticle de stopuri..daca are cineva
vreau sa ies si eu pe strada :lol: |
4 Attachment(s)
Vand 6 inele cromate pentru jante de tabla, necesita reconditionare sa fie in stare perfecta.
|
Salut! are cineva cuplajul de cauciuc dintre cutia de viteze si transmisie? :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
azi am curatat un pic blocul motor si sa punem chiuloasa sa vedem ce iese:D !! cu Dumnezeu ininte:D
|
3 Attachment(s)
weekendul asta am facut si eu prima iesire cu masina dupa restaurare, pana la borsec. sincer sunt surprins de consum, cu carburatorul solex mi-a luat 7 la suta, dar se cam simte lipsa acceleratiei, in special in depasiri. i-am comandat o axa dbilas sport, weekendul viitor sper sa reusesc sa-i montez si doua dublu corpuri del lorto, asta daca fac rost de pompa de benzina si de regulator de presiune . las pozele sa vorbeasca :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning